Bicicleta Eliptica SPORTMANN Abarq OR-57.3 – Portocaliu – Review complet

Lotto

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

SPORTMANN Abarq OR-57.3 este o bicicleta fitness special creata pentru a fi folosita in siguranta in confortul propriei locuinte. Utilizata regulata poate ajuta la reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, precum imbunatateste mobilitatea si ofera un plus de energie. Va poate ajuta atat sa scapati de kilogramele nedorite, cat si pentru a va tonifia corpul.

Bicicleta eliptica SPORTMANN Abarq OR-57.3 asigura o miscare uniforma punand in miscare mai multe grupe de muschi din zona abdomenului, picioarelor, feselor si a bratelor. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost dotate cu sistem antiderapant, impiedicand alunecarea picioarelor in timpul antrenamentului. Beneficiaza de o pereche de brate fixe si o pereche de brate mobile, oferind un antrenament echilibrat. De asemenea, aceasta poate sustine o greutate de pana la 110 kg.

Este echipata cu un computer cu display ce permite verificarea timpului, distantei, vitezei, caloriilor arse, nivelul pulsului si scan. Senzorii de puls sunt localizati in manerele fixe.  Computerul din dotare este programat manual si dispune ca sursa de alimentare baterii de 1.5 V cc tip AAA.

Aceasta functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament eficient chiar in confortul propriei locuinte. In acelasi timp, prezinta 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare, putand fi accesate cu ajutorul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic. Din punct de vedere tehnologic, este echipata cu o volanta cu greutatea de 7 kg, determinand miscarea intregului aparat. Aceasta asigura o miscare uniforma protejand articulatiile utilizatorului, precum si aparatul in sine.

Vezi specificatii producator!

Mai mult decat atat, dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea bicicletei pe parcursul antrenamentului. Aceasta masoara 120 cm lungime, 61.5 cm latime si 158 cm inaltime, cantarind 30 de kg.

Concluzii si Pareri

Bicicleta SPORTMANN Abarq OR-57.3 poate fi o alegere foarte practica pentru orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care se antreneaza pe ea si declara ca este in concordanta cu nevoile sale. Este usor de reglat, iar bicicleta functioneaza excelent. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: SPORTMANN Abarq OR-57.3

9.2

Calitate

9.2/10

Pret

9.2/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

9.1/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Roti de transport
  • Stabila
  • Silentioasa
  • 8 trepte de dificultate

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *