Bicicleta Recumbent SCUD H6 – Alb – Review si Pareri obiective

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

SCUD H6 este o bicicleta fitness potrivita pentru uz casnic, ce ofera un antrenament echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. Utilizata regulat, aceasta poate oferi beneficii importante precum reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, imbunateste mobilitatea si ofera un plus de energie.

Bicicleta Recumbent SCUD H6 ofera o miscare uniforma punand la treaba mai multe grupe de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost dotate cu niste cureluse ce se pot regla. De asemenea, ghidonul si scaunul se pot regla foarte usor pentru a obtine o pozitie corecta si comoda. Greutatea maxima pe care o poate sustine este de 120 de kg.

Bicicleta prezinta un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica parametrii precum: distanta, viteza, durata, numarul de calorii arse, scan, odometru si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii de 1.5 V cc tip AAA.

SCUD H6 - Alb display

SCUD H6 functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Prezinta 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare ce pot fi reglate manual. Din punct de vedere tehnologic, bicicleta este dotata cu o volanta cu greutatea de 6 kg ce determina miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand astfel articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

In plus, prezinta un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Datorita rotilor de transport din dotare, aparatul poate fi mutat foarte usor dintr-un loc in altul.

Dimensiunile bicicletei sunt de 124-149 cm lungime, 62 cm latime si 92 cm inaltime, avand o greutate de 21 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

SCUD H6 poate fi o alegere inspirata in materie de biciclete fitness pentru uz casnic, oferind un antrenament eficient si echilibrat. Cumparatorii au declarat ca se antreneaza foarte bine cu ajutorul ei, fiind stabila si usor de reglat. Nu au intampinat niciun fel de probleme, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: SCUD H6 - Alb

9.3

Calitate

9.2/10

Pret

9.2/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

9.3/10

Design

9.1/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de reglat
  • 8 trepte de dificultate
  • Pedale prevazute cu niste cureluse

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *