Bicicleta Recumbent SCUD H7 – Negru – Review detaliat

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Recumbent SCUD H7 este o bicicleta fitness foarte practica, special gandita pentru a fi folosita in siguranta in confortul propriei locuinte de catre orice fel de utilizatori indiferent de varsta sau gen. Folosita in mod regulat poate oferi beneficii important cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, imbunatatind mobilitatea si oferind un plus de energie.

Bicicleta Recumbent SCUD H7 ofera o miscare uniforma punand la treaba mai multe grupe de muschi din zone diferite ale corpului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost dotate cu niste cureluse ajustabile ce fixeaza eficient piciorul prevenind alunecarea. Pentru a obtine o pozitie cat mai corecta si comoda, scaunul si ghidonul pot fi reglate. In plus, cu ajutorul rolelor de transport, bicicleta poate fi mutata cu foarte mare usurinta dintr-un loc in altul. Mai mult decat atat, are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg.

SCUD H7 pedale

Aceasta beneficiaza de un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica distanta, viteza, caloriile consumate, nivelul pulsului, odometrul si scanul. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati la nivelul manerelor. Computerul din dotare este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii de 1.5 V cc tip AAA.

Recumbent SCUD H7 display

Recumbent SCUD H7 functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament eficient si echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. In acelasi timp, dispune de 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare putand fi accesate prin intermediul variatorului  manual de presiune cu sistem de franare magnetic pe ghidon. Din punct de vedere tehnologic, aparatul este prevazut cu o volanta cu greutatea de 6 kg, determinand miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei, reusind astfel sa protejeze articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Vezi specificatii producator!

Bicicleta prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea acesteia in timpul exercitiului. Modelul analizat masoara 110-133 cm lungime – in functie de cum o reglati, 60 cm latime si 97 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

Recumbent SCUD H7 este o bicicleta potrivita pentru a fi folosita in confortul propriului camin, ideal pentru cei care isi doresc sa faca putina miscarea. Cumparatorii sunt multumiti de ea sustinand ca este stabila, silentioasa, usor de reglat si de folosit, iar pana in acest moment nu a creat niciun fel de neplacere. Se muleaza excelent pe nevoile lor, drept pentru care considera raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Recumbent SCUD H7

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

9.0/10

Design

9.1/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de reglat
  • 8 trepte de dificultate
  • Roti de transport

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *