Bicicleta fitness profesionala, orizontala, cu spatar, Recumbent BRX-R9000 TOORX – Review si Pareri generale

Toorx

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

BRX-R9000 TOORX este o bicicleta fitness ultra-performanta ce ofera rezultate remarcabile chiar si in confortul propriei locuinte. Folosita regulat poate ajuta si la reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, oferind mai multe energie pe parcursul zilei si imbunatatind forma fizica in mod considerabil.

Bicicleta fitness profesionala BRX-R9000 TOORX ofera o miscare uniforma punand la treaba mai multe grupe de muschi din zone importante ale corpului. Este prevazuta cu scaun ce se poate ajusta pe orizontala, dar si cu spatar care se poate inclina usor, pentru a obtine o pozitie corecta si comoda. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu niste cureluse ce se pot regla astfel incat sa mentina piciorul bine fixat. Modelul analizat este realizat din materiale de inalta calitate, ce ofera o rezistenta excelenta, putand sustine o greutate impresionanta de pana la 180 de kg.

Recumbent BRX-R9000 TOORX scaun

Bicicleta este dotata si cu un computer cu display LED unde puteti verifica urmatoarele informatii: timpul, distanta, viteza, numarul de calorii arse, nivelul pulsului, rotatiile pe minut, watt. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. De asemenea, aparatul dispune de 12 programe presetate, un program utilizator gratuit, HRC si patru utilizatori, oferind astfel un antrenament optimizat.

Recumbent BRX-R9000 TOORX display

Vezi specificatii producator!

BRX-R9000 TOORX functioneaza ca o bicicleta stantionara oferind un antrenament echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. Dispune de 32 de nivele de rezistenta la manetele de pedalare putand fi accesate cu ajutorul variatorului manual de presiune cu sistem de franare electromagnetic. Totodata, aceasta beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, ce impiedica deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului. Dimensiunile acesteia sunt de 162 cm lungime, 59 cm latime si 130 cm inaltime, avand o greutate de 88 de kg.

Concluzii si Pareri

Bicicleta BRX-R9000 TOORX este, cu siguranta, un model ultra-performant ce ofera un antrenament de departe eficient si echilibrat. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de ea si de rezultatele obtinute cu ajutorul sau sustinand ca este intr-adevar ceea ce cautau. Programele din dotare optimizeaza excelent antrenamentul, bicicleta fiind si foarte usor de reglat. O recomanda cu toate increderea mai departe sustinand ca merita fiecare banut, iar dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: BRX-R9000 TOORX

9.9

Calitate

10.0/10

Pret

9.5/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte rezistenta, poate sustine greutati de pana la 180 de kg
  • Programe de antrenament foarte bine gandite
  • Scaun si spatar usor de reglat
  • Echilibrata si silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *