Bicicleta fitness pentru spinning, PROGRESSIVE SX2000SE Review si Pareri

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

PROGRESSIVE SX2000SE este o bicicleta fitness pentru spinning special proiectata pentru cei ce doresc sa se antreneze eficient acasa. Este foarte practica si usor de folosit, oferind beneficii multiple. Astfel, va poate ajuta sa va imbunatatiti mobilitatea, sa reduceti riscul de accidente vasculare si boli metabolice, ameliorand chiar si senzatia de intepenire.

Bicicleta fitness PROGRESSIVE SX2000SE ofera o miscare uniforma si pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pedalele au fost prevazute cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat, prevenind riscul de accidentare. Puteti regla bicicleta foarte usor, atat ghidonul, cat si saua, obtinand astfel o pozitie corecta si comoda. Beneficiaza de o constructie solida si are capacitatea de a suporta o greutate de pana la 120 de kg.

De asemenea, include un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica mai multi parametri: distanta, viteza, durata, numar de calorii arse si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA. In plus, include si suport pentru telefon ceea ce va va ajuta sa animati antrenamentul.

Bicicleta fitness pentru spinning, PROGRESSIVE SX2000SE review

PROGRESSIVE SX2000SE functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Ofera 100 de nivele de rezistenta la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual de pe ghidon fara sa fie nevoie sa intrerupeti antrenamentul.

Din punct de vedere tehnologic, include o volanta cu greutatea de 18 kg, ce este responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea acesteia pe parcursul exercitiului.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

PROGRESSIVE SX2000SE este o bicicleta fitness excelenta pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa, fiind sigura si stabila. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care isi fac treaba cu ea declarand ca functioneaza foarte bine. Este stabila, usor de reglat, silentioasa si foarte practica. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt; PROGRESSIVE SX2000SE

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.5/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.4/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • 100 trepte de dificultate
  • Volanta de 18 kg
  • Stabila si silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *