Bicicleta eliptica ATHLETIC 240E Review si Pareri utile

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

ATHLETIC 240E este o bicicleta eliptica excelenta pentru cei ce vor sa se antreneze acasa. Ofera un antrenament echilibrat si ofera beneficii multiple precum imbunatatirea mobilitatii, prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, dar si ameliorarea senzatiei de intepenire.

Bicicleta eliptica ATHLETIC 240E imbina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ciclismului oferind o  miscare uniforma ce va pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, abdomenului si feselor. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu sistem antiderapant ce impiedica alunecarea. Lungimea pasului este de 63 de cm si imbunatateste eficienta exercitiilor, reducand impactul antrenamentelor asupra articulatiilor. Pedalarea se poate realiza in ambele sensuri.

In acelasi timp, aceasta include si un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica distanta, durata, viteza, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati la nivelul manerelor.

ATHLETIC 240E functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Pune la dispozitie 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual de pe maner, fara sa fie nevoie sa intrerupeti antrenamentul.

Din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volana cu greutatea de 4 kg responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Poate suporta o greutate de pana la 100 de kg. In plus, poate fi mutata foarte usor dintr-o camera in alta folosind rotile de transport din dotare.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea acesteia pe parcursul exercitiului.

Dimensiunile bicicletei sunt de 150 cm lungime, 60 cm latime si 125 cm inaltime, avand o greutate de 40 de kg.

Vezi pret actualizat!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta ATHLETIC 240E este un aparat fitness special proiectat pentru antrenament acasa. Cumparatorii sunt multumiti de performantele acestuia si declara ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata. Este stabila, usor de folosi si silentioasa, iar antrenamentul se desfasoara in conditii de siguranta. O recomanda mai departe si considera raprotul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: ATHLETIC 240E

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.4/10

Design

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 8 Trepte de dificultate
  • Stabila si sigura
  • Silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *