Bicicleta fitness orizontala OMA R30 : Review si Pareri obiective

Kondition

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

OMA R30 este un model de bicicleta fitness orizontala potrivita pentru persoane de orice varsta, care isi doresc fie sa isi mentina mobilitatea, fie pentru a scapa de kilogramele in plus. Utilizat cu regularitate acest aparat, va poate ajuta sa reduceti senzatia de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, precum si ajuta si la cresterea mobilitatii si a energiei pe parcursul zilei.

Bicicleta fitness orizontala OMA R30  permite realizarea unei miscari uniforme, punand la treaba muschi din zona picioarelor, coapselor si abdomenului. Pedalarea se poate realiza in ambele sensuri, iar pentru mai multa siguranta, pedalele au fost echipate cu niste cureluse ajustabile. Distanta dintre pedale este de 24 de cm. Atat scaunul, at si ghidonul pot fi reglate, astfel incat utilizatorul sa poata obtine o pozitie corecta si comoda. In plus, are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg. Saua poate fi reglata pe orizontala de la 60 cm pana la 90 de cm, iar distanta de la sezut la podea in plan vertical este de 45 cm.

Bicicleta este prevazuta si cu un computer cu display LCD de 5.5 inch unde puteti verifica distanta, viteza, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati in manere. De asemenea, dispune de 16 trepte de dificultate, iar voi veti putea alege gradul de dificultate dorit accesand tasta UP/DOWN pentru selectarea nivelului dorit.

De asemenea, dupa selectarea programului de antrenament presabilit, puteti alege si obiectivele de antrenament. Accesand tastele cu sageti in sus si jos puteti alege nivelul de rezistenta la pedale. In plus, aparatul dipsune si de program de recuperare. Astfel, cu ajutorul acestui model de bicicleta puteti obtine trei obiective: pierderea in greutate, imbunatatirea capacitatii respiratorii si imbunatatirea capacitatii cardiovasculare. Computerul din dotare este prevazut cu membrana rezistenta la umezeala, este programat manual si necesita ca sursa de alimentare o priza de 230 V.

OMA R30  functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament eficient in confortul propriei locuinte. Prezinta sistem de franare electromagnetic cu 16 nivele de reglare a reistentei la manetele de pedalare. Sistemul de franare poate fi accesate cu ajutorul variatorului electronic de pe panoul de control, fara sa fie nevoie de intreruperea antrenamentului.

Din punct de vedete tehnologic, este dotata cu o volanta ce are un diametru de 35 cm si o greutate de 9 kg, determinand miscarea aparatului. Rolul acesteia este de a oferi o miscare lina gratie inertiei, protejandu-va astfel articulatiile, precum si aparatul in sine.

Vezi specificatii producator!

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sutinere ferma cu dispozitive antiderapante si reglaj de planeitate, impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul exericitului. Modelul in discutie masoara 154.5 cm lungime, 32.5 cm latime si 70.5 cm inaltime, cantarind 52.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

OMA R30 poate fi o varianta foarte buna pentru uz casnic, ce ofera un antrenament extrem de eficient si sigur. Actualii cumparatori sunt foarte multumiti de produs si declara ca se antreneaza regulat pe el si nu au intampinat niciun fel de probleme. Apreciaza faptul ca are o constructie foarte solida, dispune de o gama de progame foarte bine gandite, poate fi setata de mai multi utiliztatori, iar suportul reglabil pentru telefon si tableta este bine venit. O recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul extrem de bun.
Bicicleta fitness orizontala OMA R30

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: OMA R30

9.7

Calitate

9.6/10

Pret

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Design

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Programe de antrenament bine gandite
  • Constructie solida si rezistenta
  • Usor de reglat
  • Suport tableta/telefon

Contra

  • Nu au fost identificate
Bicicleta fitness orizontala OMA R30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *