Bicicleta magnetica DHS 2309, volanta 3kg : Review si Pareri pertinente

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

DHS 2309 este o bicicleta magnetica special gandita pentru uz casnic, ce ofera un antrenament foarte eficient si echilibrat. Constituie o alternativa buna pentru orice fel de utilizatori indiferent de varsta sau gen. In plus, folosita cu regularitate poate ajuta la ameliorarea senzatiei de intepenire, la prevenirea accidentului vascular si a bolilor metabolice, precum si la imbunatatirea mobilitatii, oferind un plus de energie.

Bicicleta magnetica DHS 2309 asigura o miscare uniforma punand la treaba mai multe grupe de muschi din zona picioarelor, abdomenului si feselor. Pentru a preveni accidentarea, pedalele au fost prevazute cu niste cureluse reglabile. Totodata, pedalarea se poate realiza in ambele sensuri. Atat scaunul, cat si ghidonul din dotare se pot regla usor, pentru a obtine o pozitie corecta si comoda in timpul exercitiului. In plus, greutatea pe care o poate sustine este de maxim 120 de kg.

Bicicleta este prevazuta si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica urmatoarele informatii: timp, distanta, viteza, puls, calorii arse. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere.

DHS 2309 computer

Vezi specificatii producator!

DHS 2309 presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare, asigurand un antrenament eficient si echilibrat. Prezinta 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare putand fi accesate usor cu ajutorul variatorului manual.

Din punct de vedere tehnologic, bicicleta prezinta o volanta cu greutate de 8 kg, ce determina miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand atat articulatiile utilizatorului, cat si aparatul in sine.

De asemenea, beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului. In plus, gratie rotilor de transport din dotare, aceasta poate fi mutata usor dintr-un loc in altul.

Concluzii si Pareri de la clienti

DHS 2309 este o varianta buna pentu uz casnic, cu ajutorul careia va puteti antrena usor chiar in confortul propriului camin. Cumparatorii au declarat ca a fost foarte usor de asamblat, este stabila si silentioasa. Functioneaza in parametrii optimi si nu au intampinat niciun fel de neplaceri, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun. 

Bicicleta magnetica DHS 2309

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: DHS 2309

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

9.1/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de asamblat si de reglat
  • Stabila si silentioasa
  • Roti de transport

Contra

  • Nu au fost identificate
Bicicleta magnetica DHS 2309

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *