Bicicleta spinning Kondition BSP-8300 – Review complet

Kondition

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Kondition BSP-8300 este o bicicleta fitness potrivita pentru orice categorie de utilizatori, indiferent de varsta sau gen, ce doresc sa isi mentina mobilitatea ori sa scape de kilogramele in plus. Ofera beneficii multiple cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, riscul de accidente vasculare si boli metabolice, dar ofera si mai multa energie pe parcursul zilei.

Bicicleta fitness Kondition BSP-8300 asigura o miscare uniforma solicitand grupe de muschi precum cvadriceps, biceps, fesieri si gambe. In plus, datorita celor doua roti de transport poate fi mutata foarte usor dintr-o camera in alta. Greutatea maxima pe care o poate sustine este de 100 de kg.

Bicicleta este echipata cu un computer cu display LCD unde puteti verifica timpul, distanta, viteza si numarul de calorii consumate. Presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare, permitand realizarea antrenamentului zilnic chiar in confortul propriei locuinte.

Kondition BSP-8300  preznta 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare care pot fi accesate cu ajutorul variatorului mecanic de presiune cu sistem de franare magnetic prin frecare. In plus, utilizeaza un magnet permanent ce poate fi apropiat ori indepartat, de unde rezulta nivele de rezistenta diferite. Din punct de vedere tehnologic, aparatul dispune de o volanta cu diametrul de 45 cm si greutatea de 10 kg, determina miscarea intregii biciclete. Rolul sau este de a oferi o miscare delicata datorita inertiei, avand efecte benefice asupra organismului fiind protejeaza articulatiile, dar si asupra aparatului, asigurandu-i o durata de functionare mai mare.

Vezi specificatii producator!

Pentru prevenirea accidentarilor, pedalele au fost echipata cu niste cureluse reglabile. Pedalarea se poate realiza in ambele sensuri. Totodata, prezinta o pereche de brate fixe ce asigura un antrenament echilibrat.Ghidonul si saua pot fi ajustate astfel incat sa aveti o pozitie cat mai corecta in timpul antrenamentului. Centrul de greutate dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce previn deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Dimensiunile acesteia sunt de 104 cm lungime, 62 cm latime si 109 cm inaltime, avand o greutate de 36 de kg.

Concluzii si Pareri

Kondition BSP-8300  este o bicicleta fitness eficienta pentru a fi folosita in confortul propriei locuinte. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca functioneaza in conformitate cu asteptarile lor. Este usor de utilizat, silentioasa si stabila, exact ceea ce au nevoie. Din punct lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Kondition BSP-8300 

8.7

Calitate

8.5/10

Pret

8.9/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

8.2/10

Design

8.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Silentioasa
  • Stabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *