Bicicleta fitness Kondition, BMG-8700 Performance – Review complet

Kondition

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Kondition BMG-8700 poate fi un aparat foarte util in orice locuinta ce presupune un mod de functionare sigur si eficient. Reuseste sa imbne perfect avantajele mersului pe joc cu cele ale alergatului si ciclismului, punand in miscare mai multe grupe de muschi. In plus, reduce riscul de accidente vasculare si boli metabolice, imbuntateste mobilitatea, ofera mai multa energie si asa mai departe. Permite antrenarea la orice ora oferind o flexibilitate foarte mare.

Bicicleta fitness Kondition BMG-8700 prezinta 12 nivele de dificultate, pe care le vei adapta in functie de evolutia pe care o ai. Cu cat cresti nivelul de dificultate, cu atat pedalarea devine mai grea. De asemenea, aparatul beneficiaza si de o volanta de 6 kg ce determina miscarea intregii biciclete. In plus, ofera o miscare lina datorita inertiei, protejand articulatiile utilizatorului, cat si aparatul in sine. Putem modifica saua si ghidonul in asa fel incat sa avem o pozitie cat mai comoda, dar si corecta a corpului in timpul antrenamentului.

Bicicleta beneficiaza de un computer cu display de 7 inch ce permit monitorizarea celor mai importanti parametrii in evolutia ta: distanta, timp, viteza, rotatii pe minut, calorii arse, puls. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor din dotare localizati la nivelul manerelor. In plus, pentru a mai anima antrenamentul, puteti asculta muzica preferata sau urmari clipurile preferate, aparatul putand deschide formate MP3 si MP4. De asemenea, aparatul este dotat si cu 12 programe de antrenament presetate, precum si un program HRC, care este in conformitate cu ritmul cardiac. Mai mult decat atat, este prezent si un program ce poate fi personalizat in functie de preferinte.

Bicicleta Kondition BMG-8700 prezinta o constructie solida si destul de rezistenta, ce poate sustine o greutate de pana la 120 de kg. Mai mult decat atat, reuseste sa ramana silentioasa in timpul antrenamentului, astfel ca poate fi folosita fara probleme chiar si la bloc.

Dimensiunile acesteia sunt de 114.5 cm lungime, 57 cm latime si 137.5 cm inaltime, alaturi de o greutate de 40 de kg.

Concluzii si Pareri

Bicicleta Kondition BMG-8700 este un model eficient, foarte util in orice locuinta, ce resueste sa asigure un antrenament echilibrat, dar si foarte sigur. Cumparatorii sunt incantati de alegerea facuta si declara ca isi fac treaba foarte bine cu ajutorul sau. In plus, sunt foarte incantati ca pot asculta muzica sau viziona videoclipuri, astfel timpul trece mult mai usor. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kondition BMG-8700

9.6

Calitate

9.6/10

Pret

9.4/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.5/10

Design

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Solida si rezistenta
  • Programe eficiente
  • MP3, MP4
  • Silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *