Bicicleta fitness eliptica, Kondition, BEL-2800 – Review si Recomandari

Kondition

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Kondition BEL-2800 este o bicicleta fitness accesibila ca pret, special creata pentru a fi folosita in confortul propriei locuinta de catre orice categorie de utilizatori. Poate fi folosita atat de femei, cat si de barbati, atat pentru slabit, cat si pentru tonifierea corpului. In plus, aparatul ofera si alte beneficii cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, imbunatarea mobilitatii, reducerea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, dar si oferirea unui plus de energie.

Bicicleta Kondition BEL-2800 imbina avantajele mersului pe jos si alergatului cu cele ale ciclismului, permitand realizarea unei miscari uniforme si punand in miscare cele mai importante grupe de muschi de la nivelul umerilor, coloanei, abdomenului, picioarelor si feselor. De asemenea, ofera un antrenament sigur si echilibrat, aparatul fiind dotat cu pedalele anti-slip avand sistem antiderapant, ce mentin piciorul bine fixat pe durata antrenamentului. Lungimea suportului de sprijin al piciorului este 30 cm, iar distanta dintre pedale 20 cm. Inclinatia pedalei poate fi modificata in functie de preferintele fiecaruia.

Aparatul dispune de o pereche de brate fixe si o pereche de brate mobile ce ofera un antrenament echilibrat. In plus, poate sustine o greutate de pana la 100 de kg.

Kondition BEL-2800 prezinta un computer cu display LCD, unde puteti verifica urmatoarele informatii: timp, distanta, viteza, puls si calorii arse. Nivelul pulsului este monitorizat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de energie doua baterii alcaline de 1.5 V.

Kondition, BEL-2800 display

Aceasta functioneaza ca o bicicleta stationara permitand realizarea antrenamentului zilnic chiar la voi acasa. De asemenea, beneficiaza de 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, putand fi accesate cu ajutorul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic la nivelul ghidonului. Pentru a face acest lucru nu este necesara intreruperea antrenamentului. Modelul in discutie foloseste un magnet permanent ce poate fi apropiat sau indepartat, rezultand nivele de rezistenta diferite. Acestea implica nivelul de dificultate cu care utilizatorul pedaleaza. In plus, aparatul beneficiaza si de o volanta cu diametrul de 34 de cm si o greutate de 4 kg care determina miscarea intregului aparat. Rolul acesteia este de a oferi o micare lina datorita inertiei, protejand astfel articulatiile, dar asigurand si aparatului o durata de utilizare mai mare.

Centrul de greutate dispune de o baza de sustinere foarte ferma, dar si de  dispozitive antiderapante, ce previn deplasarea bicicletei in timpul exercitiului. Dimensiunile bicicletei sunt de 105 cm lungime, 60 cm latime si 160 cm inaltime, greutatea acesteia fiind de 26 de kg.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Kondition BEL-2800 este o bicicleta rezonabila si foarte practica in orice locuinta, ce ofera un antrenament destul de echilibrat. Cumparatorii confirma acest lucru, sustinand ca este un aparat robust, ideal pentru un apartament, caci nu ocupa mult spatiu si este si foarte silentioasa. Este usor de folosit, iar in opinia lor, a fost a achizitie reusita. In plus, considera raportul calitate/pret corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kondition BEL-2800

8.9

Calitate

8.7/10

Pret

9.2/10

Rezistenta

9.3/10

Functii

8.5/10

Design

8.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de folosit
  • Silentioasa
  • Nu ocupa mult spatiu

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *