Bicicleta fitness magnetica Kondition BMG-4300 – Review si Recomandari

Kondition

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Kondition BMG-4300 este o bicicleta fitness potrivita pentru barbati si femei de toate varstele ce doresc sa isi mentina mobilitatea sau sa scapa de kilogramele nedorite. Utilizand regulat aparautl, acesta aduce mai multe beneficii, cum ar fi: reducerea senzatiei de intepenire, riscul de accidente vasculare si boli metabolice, ofera o mai buna mobilitate, dar si un plus de energie.

Bicicleta magnetica Kondition BMG-4300 imbina avantajele mersuluo pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, obtinand o miscare uniforma astfel incat sa puna in miscare mai multe grupe de muschi din cele mai importante zone. Ofera un antrenament sigur fiind prevazuta cu pedale Anti=Slip ce dispune de sistem antiderapant cu cureluse reglabile, ce mentin piciorul bine fixat pe durata antrenamentului. Distanta dintre pedale masoara 18 cm. Saua poate fi reglata pe orizontala, astfel incat sa obtineti o pozitie cat mai corecta, dar si comoda. Totodata, include o pereche de brate fixe ce asigura un antrenament echilibrat. Greutatea maxima pe care o poate sustine este de 100 de kg.

Bicicleta este dotata cu un panoul de control prevazut cu display LCD unde vor fi afisate urmatoarele informatii: timp, distanta, viteza, numar calorii cosnumate si puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare o baterie de 1.5 V.

Bicicleta fitness Kondition BMG-4300 functioneaza ca o bicicleta stationara putand fi amplasata oriunde in locuinta. Dispune de 8 nivele de ajustare a rezistentei la manetele de pedalare, putand fi accesate cu ajutorul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic pe ghidon, fara sa intrerupeti antrenamentul. Totodata, dispune de un magnet permanent ce poate fi apropiat sau indepartat, rezultand respectivele nivele de rezistenta. In plus, prezinta o volanta de 2 de kg, cu diametrul de 22 cm, fiind izolata fonic, asigurand astfel un antrenament silentios. Rolul acesteia este de a asigura o miscare delicata gratie inertiei, avand efecte benefice atat asupra organismului, cat si asupra aparatului in sine.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante  ce previn deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Dimensiunile acesteia sunt de 52 cm lungime, 25.5 cm latime si 61 cm inaltime, avand o greutate de 17.5 kg.

Concluzii si Pareri

Kondition BMG-4300 este o bicicleta simpla si eficienta, usor de folosit ce permite realizarea antrenamentului zilnic chiar la voi acasa. Cumparatorii actuali au declarat ca este usor de montat, vitezele se regleaza usor, iar computerul isi face treaba bine. De asemenea, au mai remarcat ca este silentioasa si destul de stabila. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kondition BMG-4300

8.5

Calitate

8.2/10

Pret

8.5/10

Rezistenta

8.8/10

Functii

8.5/10

Design

8.3/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de folosit
  • Silentioasa
  • Usor de montat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *