Bicicleta eliptica Body Sculpture BE-1720, 18 programe

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Body Sculpture BE-1720 este un aparat foarte practic ce te va ajuta sa faci miscare chiar in confortul propriei locuinte, ori de cate ori ai timp si dispozitia necesara. Poate fi folosita de catre orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen. In plus, vine la pachet cu un pret destul de convenabil, insa pana atunci, va invitam sa aflati mai multe detalii despre produs in cadrul acestui material.

Bicicleta eliptica Body Sculpture BE-1720 reuseste sa ofere o miscare uniforma, solicitand mai multe grupe de muschi din zona abdomenului, picioarelor si feselor. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost prevazute cu sistem antiderapant ce mentin piciorul fix in timpul antrenamentului. Lungimea suportului de sprijin este suficient de  mare, masurand 35 cm, iar distanta dintre pedale este de 35 cm. Inclinatia pedalei poate fi si ea modificata in functie de preferinte. Totodata, bicicleta dispune de o pereche de brate fixe si o pereche de brate mobile oferind un antrenament echilibrat. In plus, este realizata din materiale de calitate ce pot sustine greutati de pana la 100 de kg.

Bicicleta prezinta un computer prevazut cu display LCD unde vor fi afisate informatii referitoare la distanta, timp, viteza, calorii consumate si nivel puls. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. Mai mult decat atat, aparautl dispune si de 12 programe de antrenament presetate, 2 programe ce pot fi personalizate, 3 programe HRC cu constrl al ritmului cardiac si un program manual. Computerul este programat manual si are ca sursa de energie o baterie de 1.5 V.

Body Sculpture BE-1720 display

Body Sculpture BE-1720 dispune de 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, putand fi accesate cu ajutorul variatorului manaul de presiune cu sistem de franare magnetic. Totodata, aparatul utilizeaza un magnet permanent ce poate fi apropiat ori indepartat, rezultand nivele de rezistenta diferite si determinand gradul de dificultate cu care veti pedala. Volanta din dotare are un diametru de 28 cm si o greutate de 5 kg, ce determina miscarea intregului aparat. Ofera o miscare lina datorita inertiei, protejand astfel articulatiile si asigurand o durata de functionare mai mare aparatului.

Centrul de greutate al acestuia dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Dimensiunile bicicletei sunt de 97 cm lungime, 61 cm latime si 158 cm inaltime, alaturi de o greutate de 26 de kg.

Concluzii si Pareri

Body Sculpture BE-1720 este un aparat care functioneaza in parametrii optimi ce poate fi folosit cu incredere in confortul propriei locuinte. Cumparatorii sunt foarte incantati de aceasta bicicleta sustinand ca isi fac treaba foarte bine cu ea, este stabila, silentioasa si foarte rezistenta. Functiile din dotare sunt extrem de utile, iar in ansamblu, antrenamentul este unul placut. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Body Sculpture BE-1720

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Design

9.2/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Silentioasa
  • Programe utile
  • Rezistenta
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *