Bicicleta spinning Kettler SEMI-PRO HOI Speed Eucalyptus Review si Pareri pertinente

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Kettler SEMI-PRO HOI Speed Eucalyptus este o bicicleta spinning performanta, special proiectata pentru a va antrena in siguranta in confortul propriului camin. Folosita regulat ofera beneficii multiple de la imbunatatirea mobilitatii la previrea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, precum si ameliorarea senzatiei de intepenire.

HOi by Kettler este o gama de echipamente fintess inovatoare, lansata in octombrie 2022 ce aduce aparatura performanta pentru antrenamente cat mai eficiente acasa. Modelul de bicicleta despre care discutam a fost lansat in decembrie 2022 si combina performantele ridicate cu design-ul deosebit. Include un ghidon sportiv cu mai multe pozitii, o sa de curse reglabila si pedale combinate de clic pentru experiente mai bune. Totodata, prezinta o structura rezistenta ce poate sustine o greutate de pana la 130 de kg.

Modelul in discutie este prevazut si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza informatii referitoare la distanta, viteza, durata, numar de calorii arse si nivelul puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. De asemenea, datorita tehnologiei Bluetooth va puteti conecta la aplicatii fitness precum Kinomap sau Zwift. este prezent si suportul special pentru tableta sau telefon.

Kettler SEMI-PRO HOI Speed Eucalyptus functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament echilibrat. Ofera 20 de niveluri de rezistenta la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual fara a intrerupe antrenamentul.

Din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de 3.5 kg, fiind responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul exercitiului. Totodata, rolele de transport permit mutarea facila dintr-un loc in altul.

Dimensiunile aparatului sunt de 133 cm lungime, 55 cm latime si 107 cm inaltime, avand o greutate de 56 de kg.

Verifica pret actual!

Concluzii si Pareri de la clienti

Kettler SEMI-PRO HOI Speed Eucalyptus este o bicicleta spinning foarte performanta, special proiectata pentru antrenamente eficiente acasa. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca se antreneaza excelent cu ajutorul acesteia. Este foarte solida si bine proiectata din materiale de calitate si functioneaza in parametrii optimi. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret corect.

Review pe scurt: Kettler SEMI-PRO HOI Speed Eucalyptus

10

Calitate

10.0/10

Pret

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Construita din materiale durabile
  • Compatibila cu aplicatii mobile
  • Stabila si sigura
  • Suport tableta/telefon

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *