Bicicleta fitness KETTLER AVIOR P/CYCLE P Review si Pareri utile

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

KETTLER AVIOR P/CYCLE P este o bicicleta fitness excelenta pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa putand fi folosita in siguranta de orice utilizator. Folosita regulat imbunatate mobilitatea si conditia fizica, reduce riscul de accidente vasculare si boli metabolice precum si senzatia de intepenire.

Bicicleta fitness KETTLER AVIOR P/CYCLE P asigura o miscare uniforma ce va pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu niste cureluse ajustabile ce mention piciorul bine fixat. Pentru a obtine o pozitie corecta si comoda, puteti regla usor saua si ghidonul.

Totodata, include un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica durata, viteza, distanta, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Include 12 programe de antrenament si patru profiluri de utilizatori. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

KETTLER AVIOR P/CYCLE P functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament echilibrat. Pune la dispozitie 16 trepte de dificulate la manetele de pedalare care pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual de pe maner fara sa intrerupeti antrenamentul.

Din punct de vedere tehnologic, include o volanta cu greutatea de 9 kg, responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea acesteia pe parcursul antrenamentului. Modelul in discutie masoara 90 cm lungime, 60 cm latime si 146 cm inaltime.

Verifica pret actual!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta fitness KETTLER AVIOR P/CYCLE P este un aparat foarte practic si util pentru cei ce isi doersc sa se antreneze in confortul propriului camin. Cumaratorii sunt incantati de alegerea facuta si declara ca aparatul functioneaza excelent. Este foarte stabil in timpul functionarii,iar datorita rolelor de transport din dotare, poate fi mutata usor dintr-un loc in altul. O recomanda, astfel, mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: KETTLER AVIOR P/CYCLE P

9.7

Calitate

9.7/10

Pret

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Design

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Stabilitate buna
  • 12 programe de antrenament si 4 profile utilizator
  • Roti de transport

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *