Bicicleta fitness de exercitii Kettler Giro S3 – Review si Recomandari

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Kettler Giro S3 este o bicicleta fitness recomandata pentru uz casnic ce ofera un antrenament eficient si echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. Poate fi folosita fara probleme de catre orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen. Utilizata constant, aceasta va poate ajuta sa va mentineti mobilitatea, sa ameliorati senzatia de intepenire si riscul de accidente vasculare si boli metabolice, timp in care, ofera si un plus de energie.

Bicicleta fitness Kettler Giro S3 ofera o miscare uniforma ce solicita mai multe grupe de muschi din zone importante ale corpului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost prevazute cu niste curele reglabile, mentinand piciorul bine fixat in timpul exercitiului. Scaunul se poate regla usor, astfel incat sa obtineti o pozitie corecta a corpului in timpul antrenamentului. In plus, greutatea maxima pe care o poate suporta aceasta bicicleta este de 130 de kg.

De asemenea, aceasta este prevazuta cu un computer cu display ce masoara 11.7 x 8.6 cm prin intermediul caruia putem verifica timpul, distanta, viteza, numarul de calorii arse, dar si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si detine ca si sursa de alimentare o baterie de 1.5 V.

Kettler Giro S3 display

Modelul in discutie presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete staionare, oferind un antrenament eficient si echilibrat. Ofera 15 nivele de rezistenta la manetele de pedalare putand fi reglate cu ajutorul variatorului manual cu sistem de franare magnetic. In plus, prezinta un magnet permanent ce poate fi apropiat ori indepartat, de unde rezulta nivele de rezistenta diferite.

Vezi specificatii producator!

De asemenea, din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta de 8 kg ce determina miscarea aparatului. Aceasta ofera o miscare lina datorita inertiei reusind in acest fel sa protejeze articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine. Centrul de greutate al acesteia prezinta o baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea bicicletei in timpul exercitiului.

Concluzii si Pareri

Kettler Giro S3 este o bicicleta fitness interesanta potrivita pentru uz casnic, pe care o puteti folosi in cele mai sigure conditii. Cumparatorii actuali sunt, in general, multumiti de ea si sustin ca aceasta functioneaza in parametrii optimi. Este destul de stabila, silentioasa si usor de folosit, iar in final, nu au intampinat probleme cu ea. O recomanda si altor si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kettler Giro S3

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

8.8/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

9.0/10

Design

9.1/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de reglat
  • 15 trepte de dificultate
  • Stabila si silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *