Bicicleta fitness semi-profesionala, orizontala, cu spatar, Recumbent BRX-R3000 TOORX – Review complet si Pareri utile

Toorx

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

BRX-R3000 TOORX este o bicicleta realizata din materiale de calitate ce reuseste sa asigure un antrenament sigur si eficient chiar in confortul propriei locuinte. Utilizata in mod regulat, previne riscul de accidente vasculare si boli  metabolice, reduce senzatia de intepenire si imbunatateste mobilitatea, precum ofera si un plus de energie. Poate fi folosita pentru a va mentine in forma ori pentru a atinge conditia fizica mult dorita.

Bicicleta fitness semi-profesionala BRX-R3000 TOORX asigura o miscare uniforma solicitand mai multe grupe de muschi din zona abdomenului, picioarelor, dar si feselor. In vederea prevenirii accidentarile, pedalele au fost dotate cu niste cureluse ce se pot regla usor astfel incat piciorul sa fie fixat bine. In plus, scaunul poate fi reglat rapid pentru a obtine o pozitie comoda si corecta corpului. Aceasta poate sustine o greutate impresionanta de pana la 160 de kg.

BRX-R3000 TOORX scaun

Bicicleta este dotata cu un computer cu display LCD cu iluminare alba, ce permite monitorizarea vitezei, timpului, distantei, numarului de calorii arse, nivelul pulsului, RPM, Watt. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati la nivelul manerelor. De asemenea, beneficiaza de 12 programe presetate, 1 program utilizator gratuit, 4 utilizatori si HRC. Dispune si de un sistem inteligent integrat Buletooth care permite sa accesati aplicatia iConsole alaturi de harti, itinerarii, plan de fitness, dar si date de antrenament.

BRX-R3000 TOORX display

BRX-R3000 TOORX functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand astfel un antrenament sigur si eficient chiar la tina acasa. Beneficiaza de 32 de trepte de dificultate la manetele de pedalare, putand fi ajustate cu variatorul manual de presiune cu sistem de franare magnetic. Aceasta este prevazuta cu un magnet permanent ce poate fi apropiat sau indepartat, de unde rezulta nivele de rezistenta diferite.

Din punct de vedere tehnologic, aparatul dispune de o volanta cu greutatea de 16 kg, ce are rolul de a determina miscarea intregului aparat. Aceasta asigura o miscare lina gratie inertiei protejand in acest fel articulatiile utilizatorului, iar pe de alta parte, asigura si o durata de utilizare mai mare aparatului. De asemenea, beneficiaza si de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului.

Vezi specificatii producator!

Dimensiunile bicicletei sunt de 173 cm lungime, 67 cm latime si 112 cm inaltime, avand o greutate de 64 de kg.

Concluzii si Pareri

BRX-R3000 TOORX este o bicicletea fitness extrem de buna, ce presupune un mod de functionare eficient si sigur. Clientii actuali sunt foarte icnantati de alegerea facuta si sustin ca aparatul functioneaza impecabil. Au declarat ca este foarte solida si rezistenta, iar programele din dotare extrem de utile si bine gandite. O recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: BRX-R3000 TOORX

10

Calitate

10.0/10

Pret

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Rezistenta si solida
  • 32 nivele de intensitate
  • Programe bine gandite
  • Sistem inteligent Bluetooth

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *