Bicicleta Eliptica Hiton 17R – Gri – Review si Recomandari

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Hiton 17R – Gri este o bicicleta destul de accesibila ca pret ce poate fi folosita de catre orice categorie de utilizatori, indiferent de varsta sau gen, oferind un antrenament eficient si echilibrat. Utilizata constant, ofera beneficii importante precum reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, imbunateste mobilitatea si ofera un plus de energie. Poate fi folosita fie pentru tonifiere, fie pentru a scapa de kilogramele nedorite.

Bicicleta eliptica Hiton 17R – Gri ofera o miscare uniforma solicitand mai multe grupe de muschi din zona bratelor, abdomenului, picioarelor si feselor. Prezinta o pereche de brate care datorita sistemului de asamblare rapida pot fi blocate pentru a va concentra pe antrenarea partii inferioare a corpului. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de pana la 120 de kg. Iar pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost dotate cu sistem antiderapant ce impiedica alunecarea piciorului.

Modelul in discutie este prevazut si cu un computer cu display LCD prin intermediul caruia puteti verifica timpul, distanta, viteza, calorii consumate si scan. Calculatorul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii de 1.5V cc tip AAA.

Hiton 17R – Gri presupune un mod de functionare asemanator cu cel al unei biciclete stationare oferind un antrenament eficient si echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. Totodata, prezinta 8 nivele de dificultate la pedalare, putand fi reglate manual. Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului in timpul exercitiului.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 110 cm lungime, 50 cm latime si 155 cm inaltime, avand o greutate de 23 de kg.

Concluzii si Pareri

Bicicleta Hiton 17R – Gri este un model decent ce ofera un antrenament eficient chiar in confortul propriei locuinte. Cumparatorii sunt multumiti de ea si pentru ceea ce au nevoie este exact ce trebuie. Este stabila, silentioasa, usor de folosit, iar asamblarea nu a creat probleme, fiind usor de montat. Au recomandat-o si altor utilizatori apreciind raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Hiton 17R - Gri

8.9

Calitate

8.8/10

Pret

9.0/10

Rezistenta

9.2/10

Functii

8.5/10

Design

8.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Stabila si usor de folosit
  • Usor de montat si de reglat
  • Silentioasa

Contra

  • Nu are senzori de puls

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *