Bicicleta eliptica ergometru LOMBARDIA – Review si Recomandari

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

LOMBARDIA este o bicicleta eliptica special creata pentru a fi folosita in cele mai sigure conditii in confortul propriei locuinte. Aceasta poate oferi beneficii importante cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, imbunantatind considerabil mobilitatea si oferind un plus de energie pe parcursul zilei. Poate fi folosita atat pentru a scapa de kilogramele nedorite, cat si pentru a va tonifia corpul.

Bicicleta eliptica LOMBARDIA ofera o miscare uniforma ce pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor, abdomenului si picioarelor. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost prevazute cu sistem antiderapant, ce fixeaza eficient piciorul. De asemenea, aceasta este potrivita pentru a sustine greutati de pana la 120 de kg.

LOMBARDIA pedale

Bicicleta prezinta un computer cu display ce permite monitorizarea duratei, vitezei, distantei, nivelul pulsului si numarul de calorii arse. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati in manere. Computerul din dotare este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii de 1.5 V cc tip AAA.

LOMBARDIA display

Acesta functioneaza ca o bicicleta stationara, asigurand un antrenament echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. Dispune de 16 nivele de rezistenta la manetele de pedalare, determinand gradul de dificultate. In plus, este dotata cu o volanta cu greutatea de 7 kg, responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina datorita inertiei, protejand in acest fel articulatiile utilizatorului si aparatul in sine.

Prezinta un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului. Dimensiunile acesteia sunt de 150 cm lungime, 71 cm latime si 158 cm inaltime, avand o greutate de 36 de kg.

Concluzii si Pareri

LOMBARDIA poate fi o alegere buna in materie de biciclete fitness pentru uz casnic oferind un antrenament echilbrat. Cumparatorii sunt multumiti de ea si de modul in care se antreneaza cu ajtuorul acesteia, declarand ca rezultatele nu au intarziat sa apara. Este usor de utilizat si de reglat, iar cu ajutorul rotilor de transport din dotare o pot muta foarte usor dintr-un loc in altul. O recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: LOMBARDIA

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.2/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.4/10

Design

9.2/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 16 nivele de rezistenta
  • Roti transport
  • Usor de reglat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *