Bicicleta spinning YESOUL G1MAX cu display 32” Review si Pareri

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

YESOUL G1MAX este o bicicleta spinning excelenta pentru cei care vor sa se antreneze acasa. Este un produs robust, construit din materiale de calitate ce ofera o buna stabilitate. Folosita cu regularitate ofera beneficii multiple de la imbunatatirea mobilitatii si a nivelului de energie pana la prevenirea riscului de accidentev vasculare si boli metabolice.

Bicicleta spinning YESOUL G1MAX ofera o miscare uniforma ce pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost prevazute cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat. Atat saua, cat si ghidonul pot fi reglate usor pentru a obtine o pozitie corecta si comoda. In acelasi timp, beneficiaza de o structura rezistenta ce poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

Un aspect foarte interesant la acest model de bicicleta face referire la display-ul imens care are o diagonala de 32 de inch, dar si a celor doua boxe, care va ofera un antrenament mai placut. Prin intermediul display-ului puteti verifica informatii referitoare la durata, distanta, viteza, numar de calorii arse si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. De asemenea, exista posibilitatea conectarii telefonului mobil la display-ul bicicletei folosind aplicatia mobila Peloton.

YESOUL G1MAX review

YESOUL G1MAX functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Pune la dispozitie 100 de trepte de viteza la manetele de pedalare pe care le puteti folosi cu ajutorul variatorului manual sau a tastelor rapide. Mai mult decat atat, volanta usoara si in aceasi timp rezistenta realizata din aluminiu asigura franarea de urgenta in conditii de siguranta.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitie antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului. Modelul in discutie  masoara 149.5 cm lungime, 53 cm latime si 152.5 cm inaltime, avand o greutate de 37 de kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

YESOUL G1MAX este o bicicleta spinning performanta ce ofera un antrenament excelent chiar in confortul propriului camin. Clientii sunt multumiti de ea si declara ca a fost alegerea potrivita. Este foarte stabila, se regleaza usor, iar antrenamentul cu ajutorul sau este unul eficient si placut. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: YESOUL G1MAX

9.9

Calitate

10.0/10

Pret

9.7/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 100 trepte de dificultate
  • Display cu diagonala generoasa
  • Aplicatie mobila
  • Siguranta in utilizare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *