Bicicleta fitness verticala profesionala ATHLETIC 1700BV Review si Pareri pertinente

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

ATHLETIC 1700BV este o bicicleta fitness special proiectata pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa. Ofera un antrenament echilibrat si poate fi folosita in siguranta de catre orice categorie de utilizatori. Folosita regulat ofera beneficii multiple de la imbunatirea mobilitatii si a nivelului de energie pana la reducerea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, respectiv ameliorarea senzatiei de intepenire.

Bicicleta fitness ATHLETIC 1700BV ofera o miscare uniforma si pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pedalele sunt echipate cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat. Atat saua, cat si ghidonul pot fi reglate usor pentru a obitne o pozitie corecta si comoda. Totodata, structura rezistenta a acesteia poate sustine o greutate de pana la 150 de kg.

Aceasta include si un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica informatii referitoare la durata, distanta, viteza, numar de calorii arse si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Totodata, ofera 8 programe care vor optimiza antrenamentul. Computerul este programat manual si prezinta ca rsusa de alimentare baterii cc tip AAA. In plus, fiindca hidratarea este esentiala in timpul antrenamentului, bicicleta include si suport pentru sticla de apa.

ATHLETIC 1700BV review

ATHLETIC 1700BV presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare, asigurand un antrenament echilibrat. Aceasta pune la dispozitie 32 de trepte de dificultate la manetele de pedalare pe care le veti regla cu ajutorul variatorului manual, fara sa fie necesara intreruperea antrenamentului.

Din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de 9 kg, responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o  miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul exercitiului. Modelul in discutie masoara 109 cm lungime, 56 cm latime si 149 cm inaltime, avand o greutate de 46 de kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

ATHLETIC 1700BV este o bicicleta fitness foarte buna pentru uz casnic oferind un antrenament eficient si echilibrat. Clientii sunt multumiti de performantele acesteia si declara ca produsul in discutie functioneaza excelent. Este echilibrat, usor de reglat si performanta, exact ceea ce isi doreau. Dupa parerea lor, au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: ATHLETIC 1700BV

9.8

Calitate

9.8/10

Pret

9.7/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.9/10

Design

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 32 trepte de dificultate
  • Poate sustine o greutate de pana la 150 de kg
  • 8 programe de antrenament
  • Stabila si silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *