Bicicleta magnetica FitTronic 601B : Review si Pareri pertinente

FitTronic

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

FitTronic 601B poate fi o varianta foarte buna pentru cei care vor sa faca miscare in confortul propriei locuinte asigurand un antrenament echilibrat. Utilizata cu regularitate, aceasta poate ajuta la reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, imbunatatind mobilitatea si a nivelului de energie.

Bicicleta magnetica FitTronic 601B ofera o miscare unfiorma punand la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor, dar si abdomenului. Pentru a preveni incidentele neplacute, pedalele au fost dotate cu niste cureluse ajustabile pentru a fixa eficient piciorul mentinandu-l fix in timpul exercitiului. Atat saua, cat si ghidonul se pot regla cu usurinta, obtinand o pozitie corecta si comoda in timpul antrenamentului. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

Aparatul este prevazut si cu un computer cu display LCD unde puteti verifica informatii referitoare la viteza, timp, distanta, calorii consumate si nivel puls. Pulsul este  masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor.

FitTronic 601B display

Bicicleta FitTronic 601B prezinta un mod de funcitonare similar cu al unei biciclete stationare oferind un antrenament echilibrat. Prezinta 8 trepte de rezistenta la manetele de pedalare putand fi accesate cu ajutorul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic la nivelul ghidonului .

Din punct de vedere tehnologic, bicicleta dispune de o volanta cu greutatea de 9 kg ce determina miscarea intregului aparat. Aceasta asigura o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar asigurand si aparatul o durata de functionare mai mare. In plus, centru de greutate prevazut cu o baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante impiedica deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului. Gratie rotilor de transport din dotare, bicicleta poate fi mutata foarte usor dintr-un loc in altul.

Concluzii si Pareri de la clienti

FitTronic 601B poate fi o varianta foarte buna pentru uz casnic, asigurand un antrenament eficient si echilibrat. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte inspirata, bicicleta fiind destul de robusta, stabila si extrem de silentioasa. In plus, se regleaza usor si nici nu ocupa multa spatiu de depozitare in locuinta. O recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul excelent.
Bicicleta magnetica FitTronic 601B

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: FitTronic 601B

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Design

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Roti de transport
  • Sa si ghidon ajustabile
  • Constructie solida
  • Silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate
Bicicleta magnetica FitTronic 601B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *