Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 505E : Review si Pareri pertinente

FitTronic

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

FitTronic 505E este un model de bicicleta fitness excelenta pentru uz casnic putand fi folosita de catre orice categorie de utilizatori indiferent de gen sau varsta. O puteti folosi atat pentru a atinge conditia fizica dorita, cat si pentru recuperari medicale, evident la recomandarea medicului specialist. Mai mult decat atat, folosita cu regularitate ajuta la reducerea senzatiei de intepenire, previne riscul de accidente vasculare si boli metabolice, imbunatatind mobilitatea si ofera un plus de energie.

Bicicleta eliptica FitTronic 505E este un model ce imbina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, oferind o miscare ce va pune la treaba mai multe grupe de muschi din zona abdomenului, picioarelor, feselor, dar si bratelor. Pedalele sunt prevazute cu sistem antiderapant ce mentin piciorul bine fixat prevenind alunecarea. In plus, pedalarea se poate realiza in ambele sensuri.

Lungimea suportului de sprjin pentru talpa piciorului este de 38 de cm, distanta dintre pedale fiind de 22 cm. Inclinatia pedalei poate fi si ea reglata in functie de preferinte. Bicicleta dispune si de o prereche de brate fixe si de o pereche de brate mobile pentru un antrenament cat mai eficient si echilibrat. In acelasi timp, modelul in discutie are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 100 de kg.

FitTronic 505E este dotata cu un computer cu display LCD, unde puteti monitoriza viteza, timpul, distanta, odometru, nivelul pulsului si scan. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor localizati in manere. Funcita scan presupune vizualizarea simultana a informatiilor esentiale pentru progresul vostru. Computerul este prorgamat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterie de 1.5 V.

 FitTronic 505E display

Modelul in discutie presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare oferind un antrenament echilibrat. Prezinta 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare putand fi accesate cu ajutorul variatorului manual cu sistem de franare magnetic pe ghidon, fara sa fie necesara intreruperea antrenamentului.

Bicicleta prezinta un magnet permanent ce poate fi apropiat sau indepartat rezultand nivele de rezistenta diferite. De asemenea, aceasta este dotata cu o volanta cu diametrul de 30 de cm si greutatea de 6 kg, responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare uniforma protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce impiedica deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului. Dimensiunile bicicletei sunt de 90 cm lungime, 42.5 cm latime si 155 cm inaltime.

Concluzii si Pareri de la clienti

FitTronic 505E este o varianta foarte buna pentru uz casnic, usor de folosit si foarte practica. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna pentru  nevoile sale, aparatului fiind usor de montat si nici nu ocupa mult spatiu. Unii dintre ei au achizitionat-o pentru a se mentine in forma, in timp ce altii pentru recuperari medicale la indicatia medicului sau a kinetoterapeutului. In toate situatiile s-a dovedit a fi foarte eficienta, drept pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 505E

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt : FitTronic 505E

8.9

Calitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Rezistenta

9.1/10

Functii

8.7/10

Design

8.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Sigura si stabila
  • Usor de asamblat si de folosit
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate
Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 505E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *