Bicicleta eliptica Zipro Dunk : Review complet si Recomandari

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Zipro Dunk este o bicicleta fitness extrem de buna ce poate fi folosita cu incredere in confortul propriului camin. Utilizata constant, va poate ajuta sa ameliorati senzatia de intepenire, sa preveniti accidentele vasculare si bolile metabolice, oferind mai multa energie pe parcursul zilei, dar si o mai buna mobilitate.

Bicicleta eliptica Zipro Dunk combina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, asigurand astfel o miscare uniforma solicitand grupe de muschi din zona picioarelor, abdomenului, feselor si bratelor. Dispune de o pereche de brate fixe si de o pereche de brate mobile oferind astfel un antrenament echilibrat. In plus, pedalele sunt dotate cu sistem antiderapant, prevenind alunecarea piciorului. Totodata, puteti regla si dificultate de pedalare, precum si lungimea si distanta treptei.

Zipro Dunk pedale

Aparatul beneficiaza de o constructie solida, fiind capabil sa sustina greutati de pana la 150 de kg.

Zipro Dunk este echipata si cu un computer cu display unde puteti monitoriza timpul, distanta, viteza, caloriile arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat prin intermediul senzorilor din manere. In plus, puteti conecta device-ul fie smartphone, fie tableta la aparat prin intermediul conexiunii Bluetooth. Totodata, exista si suport special pentru telefon sau tableta.

Zipro Dunk consola

Aparatul este dotat cu o volanta cu greutatea de 12 kg, principala responsabila pentru miscarea aparatului. Ofera o miscare delicata gratie inertiei, protejand articulatiile utilizatorilor si oferind aparatului o durata de utilizare mai mare.

Centrul de greutate al produsului dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea acesteia pe parcursul exercitiului. Rotile de transport speciale ajuta la mutarea facila a aparatului dintr-un loc in altul.

Produsul masoara 149.5 cm lungime, 73 cm latime si 162.5 cm inaltime, cantarind 55 de kg.

Verifica specificatii producator!

Concluzii si Pareri

Bicicleta Zipro Dunk este o varianta buna pentru uz casnic, ce asigura un antrenament eficient in cele mai sigure conditii. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna caci aparatul functioneaza in parametrii optimi, este foarte echilibrat si rezistent. Performantele sunt pe masura asteptarilor, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Bicicleta eliptica Zipro Dunk

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Zipro Dunk

9.9

Calitate

10.0/10

Pret

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.8/10

Design

10.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Conectare smartphone/tableta prin Bluetooth
  • Reglare pedale
  • Constructie solida si rezistenta
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate
Bicicleta eliptica Zipro Dunk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *