Bicicleta spinning smart Yesoul M1 Review si Pareri utile

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Yesoul M1 este o bicicleta spinning special proiectata pentru a va antrena in siguranta acasa fiind practica si usor de folosit pentru orice categorie de utilizatori. Folosita regulat, asigura beneficii importante precum reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, imbunatatind mobilitatea si oferind un plus de energie.

Bicicleta spinning Yesoul M1 asigura o miscare uniforma ce pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat. Atat saua, cat si ghidonul se pot regla astfel incat sa obtineti o pozitie corecta si comoda. Aparatul poate sustine o greutate de pana la 100 de kg. Pedalarea se poate realiza in ambele sensuri.

In acelasi timp, dispune si de un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza informatii referitoare la durata, viteza, distanta, numar de calorii arse si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA. In plus, va puteti conecta prin Bluetooth pentru a face antrenamentul si mai distractiv, timp in care beneficiaza si de suport pentru telefon sau tableta.

 Yesoul M1 review

Bicicleta functioneaza ca un model stationar asigurand un antrenament echilibrat. Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului. Gratie rolelor de transport din dotare, poate fi mutata usor dintr-un loc in altul.

Dimensiunile bicicletei sunt de 100 cm lungime, 51 cm latime si 125 cm inaltime, avnad o greutate de 33 de kg.

Vezi pret actualizat!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta Yesoul M1 este un aparat fitness foarte practic si eficient pentru cine doreste sa se antreneze regulat acasa, oferind siguranta si performante excelente.Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si sustin ca este construita din materiale de calitate, solide, cu sa foarte confortabila si usor de reglat. Functioneaza excelent si este foarte silentioasa, exact ceea ce isi doreau. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Yesoul M1

9.6

Calitate

9.6/10

Pret

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.5/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Solida si rezistenta
  • Bluetooth
  • Usor de reglat
  • Confortabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *