Bicicleta SPINNING SEMIPROFESIOANALA TOORX SRX 3500 – Review si Pareri obiective

Toorx

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

TOORX SRX 3500 este o bicicleta spinning foarte buna ce reuseste sa ofere un antrenament eficient cu rezultate pe  masura chiar in confortul propriei locuinte. Poate fi folosita atat de catre cei care doresc sa se tonifieze, cat si pentru a scapa de kilogramele in plus. In plus, reduce senzatia de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, oferind un plus de energie.

Bicicleta fitness TOORX SRX 3500 ofera o miscare uniforma, solicitand mai multe grupe de muschi din zona abdomenului, picioarelor si feselor. Mai mult decat atat, dispune de un computer cu display LCD ce permite verificarea vitezei, pulsului, distantei, pulsului, caloriilor, kilometrajului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. Ofera 12 programe de antrenament presetate, 4 HEC si unul Watt. Mai mult decat atat, bicicleta beneficiaza de si de Bluetooth, aplicatia iConsole,fiind compatibil cu App Fitness Kinomap. Computerul din dotare este alimentat cu baterii de 1.5 V cc  tip AAA. In plus, detine si suport special unde veti putea aseza tableta sau smartphone-ul.

 TOORX SRX 3500 display

Vezi specificatii producator!

TOORX SRX 3500 functioneaza ca o bicicleta stationara, oferind un antrenament eficient si echilibrat. Dipsune de sistem de ajustare a rezistentei la manetele de pedalare, putand fi accesate cu ajutorul variatorului mecanic de presiune. Prezinta, nu mai putin, de 30 de nivele de rezistenta ce determina gradul de dificultate la pedalare.

Din punct de vedere tehnologic, bicicleta este dotata cu o volanta de 24 de kg, ce determina miscarea intregului aparat. Ofera o miscare lina datorita inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine, asigurandu-i o durata de utilizare mai mare.

Poate fi folosita atat de catre utilizatorii incepatori, cat si de experti. Este construita din materiale de inalta calitate, ce pot sustine o greutate impresionanta de 150 de kg. In functie de inaltimea fiecarui utilizator, atat scaunul, cat si ghidonul pot fi reglate, astfel incat sa obtineti o pozitie corecta si confortabila in timpul antrenamentului. In plus, datorita rotilor de transport foarte rezistente, aparatul poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul. Dimensiunile bicicletei sunt de 127 cm x 56 x 124 cm, avand o greutate de 58 kg.

Concluzii si Pareri

TOORX SRX 3500 este o bicicleta spinning deosebita pe care o recomand cu toata increderea pentru toti cei care vor sa beneficieze de un antrenament eficient in confortul propriei locuinte. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de ea si sustin ca au facut cea mai inspirata alegere pentru nevoile lor. Este foarte solida, echilibrata si ofera intr-adevar un antrenament eficient. Din punctul lor de vedere, merita fiecare banut si considera raportul calitate/pret a fi unul foarte corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TOORX SRX 3500

9.9

Calitate

10.0/10

Pret

9.5/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Programe foarte utile
  • Solida si rezistenta
  • Suport pentru tableta/smartphone
  • Bluetooth si aplicatii utile

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *