Bicicleta eliptica Toorx ERX-90 – Review si Pareri generale

Toorx

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Toorx ERX-90 este o bicicleta eliptica potrivita pentru uz casnic, ce ofera un antrenament eficient si echilibrat. Cu ajutorul ei, puteti atinge forma fizica dorita, puteti reduce senzatia de intepenire, riscul de accidente vasculare si boli metabolice, imbunatatind mobilitatea si oferind un plus de energie.

Bicicleta eliptica Toorx ERX-90 imbina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, oferind o miscare uniforma si punand la treaba mai multe grupe de muschi din zone importante ale corpului: picioare, fese, abdomen si coloana vertebrala. Pentru a preveni accidentarile si incidentele neplacute, pedalele au fost prevazute cu sistem antiderapant, lungimea talpii fiind de 34 de cm. Totodata, aparatul poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

Toorx ERX-90 pedale

De asemenea, aparatul beneficiaza de o pereche de brate fixe, dar si de o pereche de brate mobile, oferind un antrenament eficient si echilibrat. Manerele sunt prevazute cu aparatori din spuma moale, fiind foarte confortabile.

Bicicleta Toorx ERX-90 este dotata si cu un computer cu display LCD unde putem monitoriza timpul, distanta, viteza, nivelul pulsului, RPM, watt, program in derulare, HRC dar si  numarul de calorii arse. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati la nivelul manerelor. Totodata, beneficiaza de 12 programe presetate optimizand antrenamentul. In plus, este prevazut si cu un suport pentru telefon sau tableta care va anima antrenamentul.

Toorx ERX-90 computer

Bicicleta presupune un mod de functionare asemanator cu cel al unei biciclete stationare, oferind un antrenament echilibrat. Beneficiaza de 16 nivele de rezistenta la manetele de pedalare, ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic pe ghidon. Detine un magnet permanent ce poate fi apropiat sau indepartat de unde rezulta nivele de rezistenta diferite.

Vezi specificatii producator!

Din punct de vedere tehnologic, bicicleta este dotata cu o volanta cu greutatea de 14 kg, determinand miscarea intregului aparat. Ofera o miscare lina datorita inertiei, protejand in acest mod articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine. Mai mult decat atat, beneficiaza de un centru de greutate cu o baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea bicicletei pe durata exercitiului.

Dimensiunile bicicletei sunt de 138.5 cm lungime, 59.5 cm latime si 164 cm inaltime, avand o greutate de 45 de kg.

Concluzii si Pareri

Toorx ERX-90 este o bicicleta fitness ideala pentru uz casnic ce functioneaza eficient si este rezistenta. Clientii actuali confirma acest lucru si sustin ca se antreneaza foarte bine cu ajutorul ei. Au montat-o singuri, insa recunosc ca le-a luat ceva timp pana a o asambla complet. Imediat dupa montare au testat-o si au fost incantati inca de la prima utilizare. De asemenea, au mai declarat ca este silentioasa, stabila si foarte usor de folosit, drept pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Toorx ERX-90

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Programe de antrenament eficiente
  • Suport telefon sau tableta
  • Stabila si silentioasa
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *