Bicicleta de exercitii Toorx BRX Compact | Review si Pareri pertinente

Toorx

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Toorx BRX Compact este o bicicleta de exercitii potrivita pentru cei care vor sa faca miscare in confortul propriului camin asigurand un antrenament echilibrat. Folosita cu regularitate poate oferi avantaje semnificative precum prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, reducerea senzatiei de intepenire, dar si imbunatatirea mobilitatii si a nivelului de energie pe parcursul zilei. De asemenea, o puteti folosi atat pentru a va mentine in forma, cat si pentru a atinge conditia fizica dorita.

Bicicleta de exercitii Toorx BRX Compact ofera o miscare uniforma ce solicita mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului inferior. Pedalele sunt prevazute cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat pe parcursul exercitiului. De asemenea, beneficiaza de sistem de franare magnetic cu reglaj manual al rezistentei si sistem dublu pentru curea pentru o pedalare cat mai lina. Aveti posibilitatea de a regla si pozitia scaunului, respectiv ghidonul, in functie de inaltime pentru a obtine o pozitie corecta si confortabila.In plus, este potrivita pentru persoane cu greutatea de pana la 100 de kg.

Modelul in discutie dispune si de un computer cu display LCD prin intermediul caruia puteti verifica parametrii precum distanta, durata, viteza si numarul de calorii arse. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

Functioneaza ca o bicicleta stationara, asigurand un antrenament echilibrat, Pune la dispozitie 8 niveluri de dificultate pe care le veit ajusta cu autorul varaitorului manual de pe maner, fara a interupe antrenamentul. Din punct de vedere tehnologic, aceasta beneficiaza de o volanta cu greutatea de 6 kg, care este responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului. Totodata, prezinta si role de transport care va face sa fie mai usor de mutat dintr-un loc in altul.

Dimensiunile acesteia sunt de 97 cm lungime, 45 cm latime si 118 cm inaltime, avand o greutate de 17.8 kg.

Vezi specificatii producator!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta de exercitii Toorx BRX Compact este un model special proiectat pentru cei care isi doresc sa se antreneze acasa oferind o buna stabilitate si siguranta. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale a fost alegerea potrivita, bicicleta functionand foarte bine. Este usor de reglat, nu ocupa mult spatiu si poate fi folosita si intr-un apartament. Poate fi o solutie eficienta pentru multi utilizatori al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt : Toorx BRX Compact

9.3

Calitate

9.3/10

Pret

9.3/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

9.0/10

Design

9.2/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 8 niveluri de dificultate
  • Usor de reglat
  • Stabila si echilibrata

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *