Bicicleta orizontala TECHFIT R310 : Review si Recomandari

Techfit

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

TECHFIT R310 este o bicicleta orizontala special creata pentru cei care isi doresc un antrenament stabil si eficient chiar in confortul propriului camin. Folosita regulat ofera beneficii majore precum imbunatatirea mobilitatii, prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, dar si ameliorarea senzatiei de intepenire.

Bicicleta orizontala TECHFIT R310 imbina avantajele mersului pe jos cu cele ale ciclismului punand la intreaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, abdomenului si feselor. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu niste cureluse reglabile ce fixeaza foarte bine picioarele. De asemenea, puteti regla cu usurinta scaunul astfel incat sa obtineti o pozitie corecta si comoda in timpul antrenamentului. In plus, poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

Bicicleta este prevazuta si cu un computer cu display ce permite monitorizarea duratei, vitezei, distantei, numarului de calorii arse, nivelul pulsului si ODO. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati in manere. Computerul este programat manual si prezinta ca surse de alimentare 1.5 V tip AAA.

TECHFIT R310 review

TECHFIT R310 functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Dispune de 8 trepte de rezistenta la manetele de pedalare. Din punct de vedere tehnologic, dispune de o volanta cu greutatea de 4.5 kg, responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina datorita inertiei protejand atat articulatiile utilizatorului, cat si aparatul in sine.

Mai mult decat atat, prezinta un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea acesteia in timpul exercitiului. Dimensiunile aparatului sunt de 136 cm lungime, 55 cm latime si 93 cm inaltime, avand o greutate de 22.5 kg.

Vezi specificatii producator!

Concluzii si Pareri de la clienti

TECHFIT R310 este o bicicleta orizontala foarte buna pentru uz casnic ce ofera un antrenament echilibrat. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca a fost o achizitie peste asteptari. Materialele din care a fost realizata sunt calitative, se reglaeaza usor si este foarte sigura si stabila. O recomand acu incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TECHFIT R310

9.7

Calitate

9.6/10

Pret

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Design

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Stabila si silentioasa
  • Usor de reglat
  • 8 trepte de dificultate
  • Confortabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *