Bicicleta fitness magnetica Techfit B330 Review si Pareri

Techfit

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Techfit B330 este o bicicleta fitness magnetica special proiectata pentru cei care vor sa faca miscare in confortul propriului camin. Folosita regulat ofera beneficii multiple precum ameliorarea senzatitei de intepenire, prevenirea riscului de accidente vaculare si boli metabolice, dar si imbunatatirea mobilitatii si a nivelului de energie.

Bicicleta fitness Techfit B330  asigura o miscare uniforma ce pune la treaba muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost dotate cu niste cureluse reglabile ce mentin piciorul bine fixat. De asemenea, puteti regla saua si ghidonul pe inaltime, astfel incat sa obtineti o pozitie corecta si comoda. In plus, aceasta poate sustine o greutate de pana la 110 kg.

In acelasi timp, prezinta si un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza informatii referitoare la durata, viteza, distanta, numar de calorii arse, nivel puls si scan. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati in manere.

Aceasta presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare, oferind un antrenament echilibrat. Prezinta 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare pe care le puteti regla cu ajutorul variatorului manual de pe maner, fara a intrerupe antrenamentul.

Din punct de vedere tehnologic, este echipata cu o volanta cu greutatea de 5 kg, responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatourlui, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea bicicletei pe parcursul exercitiului.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta fitness Techfit B330 este un produs eficient, ce asigura un antrenament echilibrat chiar in confortul propriului camin. Cumparatorii sunt de parere ca pentru ceea ce aveau nevoie este un produs potrivit, fiind stabila si usor de folosit, timp in care nici nu ocupa mult spatiu de depozitare. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Techfit B330

9.2

Calitate

9.2/10

Pret

9.3/10

Rezistenta

9.3/10

Functii

9.2/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 8 trepte de dificultate
  • Usor de reglat
  • Stabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *