Bicicleta magnetica Sporter B40, Negru – Review si Pareri utile

Sporter

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Sporter B40 este o bicicleta fitness foarte accesibila ca pret care poate fi utila pentru persoanele care doresc sa faca putina miscare in confortul propriei locuinte. Sigur ca nu va atinge cele mai mari performante, insa pentru a iesi din starea de sedentarism, consider ca ar putea fi o varianta de luat in calcul. In plus, un astfel de aparat reuseste sa reduca senzatia de intepenire, riscul de accidente vasculare si boli metabolice, oferind mai multa energie pe parcursul zilei.

Bicicleta Sporter B40 imbina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, solicitand mai multe grupe de muschi. Mai mult decat atat, asigura un antrenament cat se poate de sigur, pedalele fiind prevazute cu cureluse ce se pot regla, astfel incat piciorul sa ramana bine fixat in timpul antrenamentului.

Saua dispune de sistem de reglare pe verticala, astfel incat corpul sa aiba o pozitie corecta, dar si confortabila in timpul exercitiului. Totodata, bicicleta beneficiaza de o pereche de brate fixe, asigurand un antrenament stabil. Greutatea pe care o poarte suporta acest model este de 100 de kg.

Sporter B40 este prevazuta cu un computer cu display LCD, unde putem verifica informatii importante in evolutia noastra, cum ar fi: timp, viteza, distanta, puls si calorii consumate. Nivelul pulsului este monitorizat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul  manerelor.

Acest model funcitoneaza ca o bicicleta stationara, oferind un antrenament stabil chiar in confortul propriei locuinte. Detine 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare, ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual de preisune cu sistem de franare magnetc. In plus, utilizeaza un magnet permanent ce poate fi apropiat sau indepartat, obtinandu-se astfel grade de rezistenta diferite.

Volanta cantareste 3 kg si are rolul de a asigura o miscare lina datorita inertiei, efectele resimtindu-se atat asupra organismului, cat si asupra aparatului. Cu alte cuvinte, protejeaza articulatiile si asigura o durata de utilizare mai mare bicicletei. Avand un centru de greutate cu sustinere ferma si dispozitive antiderapante, bicicleta nu se va putea deplasa in timpul antrenamentului. Dimensiunile acesteia sunt de 74 cm lungime, 113 cm latime si 50 de inaltime, avand o greutate de 17 kg.

Concluzii si Pareri

Sporter B40 este, in principiu, o bicicleta ieftina si eficienta, atat pentru mentinerea mobilitatii si a conditiei fizice, cat si in cazul recuperarilor medicale, insa, desigur, la recomandarea medicului specialist. Clientii sustin ca este un aparat destul de bun, usor de montat, dar si de folosit ce poate fi utilizat cu incredere. Este silentioasa, ceea ce inseamna ca poate fi folosita fara probleme chiar si intr-un apartament si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sporter B40

9

Calitate

8.8/10

Pret

9.2/10

Rezistenta

9.2/10

Functii

9.0/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de montat
  • Silentioasa
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *