Bicicleta fitness mecanica SPOKEY ONEGO Review si Recomandari

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Bicicleta fitness mecanica SPOKEY ONEGO este un aparat potrivit pentru cei ce vor sa faca miscari in confortul propriului camin. Folosita regulat ofera beneficii multiple precum imbunatatirea mobilitarii, prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, dar si ameliorarea senzatiei de intepenire.

Bicicleta SPOKEY ONEGO asigura o miscare uniforma ce pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu niste cureluse ajustabile, ce mentin piciorul bine fixat. De asemenea, puteti regla saua si ghidonul pentru a obtine o pozitie corecta si comoda. Greutatea maxima pe care o poate sustine este de 100 de kg.

Aceasta este prevazuta cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica informatii referitoare la durata, distanta, viteza si numar de calorii arse. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

SPOKEY ONEGO review

SPOKEY ONEGO functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament echilibrat. Pune la dispozitie 8 trepte de dificultate pe care le veti regla cu ajutorul variatorului manual de pe ghidon fara sa fie nevoie sa intrerupeti antrenamentul.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante. Dimensiunile acesteia sunt de 90 cm lungime, 40 cm latime si 100 cm lungime, avand o greutate de 10.5 kg.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta fitness SPOKEY ONEGO este un model simplu, dar eficient pentru cei care vor sa faca miscare acasa. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata. Este stabila, usor de folosit, nu ocupa mult spatiu, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: SPOKEY ONEGO

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Rezistenta

9.3/10

Functii

9.2/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Stabila
  • Nu ocupa mult spatiu

Contra

  • Lipsa senzori puls

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *