Bicicleta Magnetica SCUD Move – Negru – Review si Sfaturi Utile

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

SCUD Move este o bicicleta magnetica special gandita pentru uz casnic putand fi folosita de catre orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen. Folosita regulat poate oferi beneficii majore cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, oferind o mai buna mobilitate si un plus de energie.

Bicicleta magnetica SCUD Move ofera o miscare uniforma punand in miscare mai multe grupe de muschi din zone importante ale corpului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu niste cureluse ajustabile ce fixeaza eficient piciorul in timpul antrenamentului. Atat ghidonul, cat si saua se pot regla astfel incat sa obtineti o pozitie corecta si comoda in timpul antrenamentului. Aceasta are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg. De asemenea, prezinta o pereche de brate fixe oferind un antrenament eficient si echilibrat.

Bicicleta este dotata si cu un computer cu display ce permite verificarea duratei, vitezei, distantei, odometru, caloriilor arse si pulsului. Nivelul pulsului este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii de 1.5 V cc tip AAA. In plus, detine si un suport special unde puteti aseza tableta sau telefonul.

SCUD Move computer

SCUD Move functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Detine 8 nivele de rezistenta la  manetele de pedalare, putand fi reglate cu ajutorul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic pe ghidon. Mai mult decat atat, beneficiaza de un magnet permanent ce poate fi apropiat ori indepartat, rezultand nivele de rezistenta diferite.

Din punct de vedere tehnologic, bicicleta este dotata cu o volanta de 7 kg ce determina miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina datorita inertiei protejand astfel articulatiille utilizatorului, dar si aparatul in sine.  In plus, dispune de un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Dimensiunile bicicletei sunt de 84.5 cm lungime, 45 cm latime si 118 cm inaltime, avand greutatea de 15.6 kg.

Concluzii si Pareri

SCUD Move este un model foarte practic pentru uz casnic, ce ofera un antrenament eficient si echilibrat. Cumparatorii actuali sunt multumiti de ea si sustin ca pentru nevoile lor este ceea ce trebuie. Se regleaza usor, este destul de stabila si silentioasa, antrenandu-se regulat cu ajutorul ei. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: SCUD Move

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Rezistenta

9.2/10

Functii

9.1/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de reglat
  • Silentioasa
  • Suport telefon/tableta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *