Mini Bike cu Computer Kondition MB002 – Review detaliat

Kondition

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Kondition MB002 este o mini bicicleta potrivita pentru orice tip de utilizatori indiferent de varsta sau de gen, ce poate fi folosit cu succes chiar si in recuperarile medicale, insa, bineinteles, la recomandarea medicului specialist. In plus, fiind un aparat destul de mic, ocupa putin spatiu de depozitare.

Bicicleta Kondition MB002 este dotata cu un mic computer, unde putem verifica informatii referitoare la pedalare, in vederea obtinerii rezultaelor dorite. Mai mult decat atat, este un aparat confortabil si poate fi folosit zilnic in confortul propriei locuinte.

Poate constitui o alternativa eficienta si pentru persoanele mai in varsta care se confrunta cu probleme locomotarii, caci ofera un antrenament sigur si echilibrat.

Vezi specificatii producator!

Kondition MB002  prezinta suport cadru din otel sustinand cele doua pedale, in timp ce reuseste sa ramana ferm, dar si rezistent. Pedalele sunt prevazute cu barete de cauciuc ce vor permite fixarea piciorului in timpul exercitiului, prevenind astfel accidentarile.

Putem pedala atat in fata, cat si in spate, beneficiind, totodata, de 8 nivele de dificultate, in functie de rezistenta pe care o ai la un anumit moment. Pe display sunt afiasate informatii referitoare la timp, viteza, distanta, calorii consumate si scan.

Concluzii si Pareri

Kondition MB002  este un aparat folositor in orice locuinta, pentru tot cei ce isi doresc sa faca putina miscare. Cumparatorii sunt multumiti de aceasta mini bicicleta si sustin ca functioneaza foarte bine, persoanele in varsta pot sta chiar si pe fotoliu in fata televizorului in timp ce pedalaeaza. De asemenea, este usor de reglat pentru a putea pedala cu nivelul de dificultate dorit, iar cei mai multi au achizitionat-o in vederea recuperarii medicale, recomandate de medic. In plus, ocupa foarte putin spatiu de depozitare, iar pentru ca este un aparat mic, poate fi mutat extrem de usor dintr-un loc in altul. Din punctul lor de vedere, reprezinta o achizitie reusita si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Kondition MB002 

8.9

Calitate

8.5/10

Pret

9.2/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

8.5/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Usor de reglat
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Stabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *