Bicicleta eliptica Kondition GYMOST BEL-E12 : Review si Recomandari

Lotto

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Bicicleta eliptica Kondition GYMOST BEL-E12 este o varianta foarte buna ce poate fi folosita cu incredere de catre orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen. Utilizata constant ofera beneficii importante cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, imbunatatind mobilitatea si nivelul de energie.

Kondition GYMOST BEL-E12 combina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, asigurand o miscare uniforma ce va pune la treaba muschii din zona picioarelor, feselor, abdomenului, umerilor si coloanei. Pedalarea se poate realiza in ambele sensuri, iar suportul de talpa are o lungime de 48 cm, in timp ce distanta dintre pedale este de 25 cm.

Aparatul dispune de o pereche de brate fixe si de o pereche de brate mobile, oferind un antrenament echilibrat. Dispune de o structura solida si rezistenta, ce poate sustine o greutate de pana la 150 de kg.

Bicicleta Kondition GYMOST BEL-E12 este dotata si cu un computer cu display LCD unde puteti urmari distanta parcursa, viteza de alergare, caloriile arse, pulsul si Watt. Nivelul pulsului este  monitorizat cu ajutorul senzorilor localizati in manere. Prezinta si cateva programe de antrenament utile printre care doua programe pentru doua profiluri de utilizator, patgru programe pentru controlarea frecventei cardiace – doua programe pentru incepatori si doua programe pentru avansatim doua programe user, doua programe fitness test cu un program pentru incepatori si un program pentru avansati. Totodata, pentru a mai anima antrenamentul si pentru a il face mai placut, bicicleta este dotata cu doua boxe stereo de 2 inch ce se pot conecta cu mufa jack de 3.5 mm la o interfata MP3, card reader si mufa USB localizate de o parte si de alta a display-ului.

Kondition GYMOST BEL-E12 computer

Mai mult decat atat, pentru un confort termic potrivit, prezinta si sistem de ventilare Fan Autobreeze cu trei viteze. Computerul prezinta tastatura protejata de o membrana rezistenta la umezeala, avand ca sursa de energie adaptor de la reteaua de 230 V.

Poate fi reglat si nivelul de inclinare intre 0-18% ceea ce face ca antrenamentul sa devina si mai solicitant.In acelasi timp, bicicleta este dotata cu o volanta cu greutatea de 12 kg si diametrul de 45 de cm determinand miscarea intregului aparat. Ofera o miscare lina datorita inertiei protejand astfel articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Sistemul Belt drive ofera aparatului o functionare silentioasa. Mai mult decat atat, prezinta 20 de trepte de rezistenta la manetele de pedalare, pe care le veti regla in functie de pregatirea pe care o aveti.

Centrul de greutate dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea acesteia pe parcursul exercitiului. Modelul in discutie masoara 194 cm lungime, 77 cm latime si 215 cm inaltime, alaturi de o greutate de 139.5 kg.

Verifica specificatii producator!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta Kondition GYMOST BEL-E12 este un model foarte bun, ce ofera un antrenament echilibrat chiar in confortul propriului camin. Cumparatorii considera ca au facut o alegere excelenta, fiindca aparatul functioneaza impecabil, este dotat cu functii utile si este foarte usor de folosit. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kondition GYMOST BEL-E12

9.9

Calitate

10.0/10

Pret

9.7/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Structura solida si rezistenta
  • 20 de niveluri de rezistenta
  • Programe de antrenament utile
  • Poate suporta o greutate de maxim 150 de kg

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *