Bicicleta spinning Kondition, BSP-8800 – Review si Sfaturi utile

Kondition

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Kondition BSP-8800 este o bicicleta fitness potrivita pentru uz casnic, ce reuseste sa ofere un antrenament echilibrat, dar si placut. Poate fi folosita in egala masura atat de femei, cat si de barbati indiferent de pregatirea lor. Poate fi o solutie atat pentr mentinerea mobilitatii, cat si pentru a scapa de kilogramele in plus.

Bicicleta spinning Kondition BSP-8800 permite realizarea unei miscari uniforme punand in miscare mai multe grupe importante de muschi: biceps, cvadriceps, femural, gambe si fesieri. Este un model construit din materiale de calitate, ce are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg. Pedalele din dotare sunt prevazute cu cureluse reglabile ce mentin piciorul bine fixat in timpul antrenamentului. Saua poate fi reglata fie pe orizontala, fie pe vericala, iar ghidonul permite, deopotriva, reglarea, astfel incat sa aveti o pozitie cat mai confortabila si corecta in timpul antrenamentul.

Bicicleta dispune de un computer cu display unde putem verifica informatii in timp real referitoare la evolutia noastra: timp, distanta, viteza si numar calorii arse. Totodata, este prevazuta cu sistem de franare magnetic, dar si cu o volanta de 18 kg, ce determina miscarea intregii bicicleta. Aceasta ofera o miscare lina datorita inertiei, protejand astfel articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine, asigurandu-i o durata de utilizare mai mare.

Aparatul dispune de o pereche de brate fixe ce ofera un antrenament echilibrat. Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Dimensiunile acestui model sunt de 112 cm lungime, 51 cm latime si 127 cm inaltime, avand o greutate de 40.5 kg.

Concluzii si Pareri

In principiu, Kondition BSP-8800 este o bicicleta practica si utila in orice locuinta, care se descurca destul de bine si care, din punctul meu de vedere, merita achizitionata. Cumparatorii confirma acest lucru declarand ca este un aparat foarte stabil, presupune un mod de functionare silentios, fiind usor de montat. De asemenea, au declarat ca se ajusteaza foarte usor, avand intotdeauna o pozitie corecta in timpul antrenamentului. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kondition BSP-8800

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.4/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

8.8/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Silentioasa
  • Sa si ghidon reglabile
  • Stabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *