Bicicleta eliptica Kondition, BEL-8500 Performance – Review si Impresii

Kondition

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Kondition BEL-8500 Performance este o bicicleta fitness ce poate fi folosita in siguranta in confortul propriei locuinte, reusind sa obtina performante ridicate. Poate fi utila atat pentru a scapa de kilogramele nedorite, cat si pentru tonifierea corpului, iar la recomandarea medicului, poate ajuta si in cazul recuperarilor medicale. Ofera un antrenament cardio complet si rezultate pe masurat, bineinteles, daca este dublat si de o alimentatie potrivita.

Bicicleta eliptica Kondition BEL-8500 Performance imbina perfect avantajul mersului pe jos, ale alergatului si chiar ale ciclismului. Beneficiaza de o pereche de pedale destul de mari cu sistem antiderapant ce nu permit alunecarea piciorului in afara ariei respectiv, masurand 35 cm. Distanta dintre pedale este de 22 cm. Inclinarea pedalei poate fi ajustata foart eusor pentru a te simti confortabil.

Acest model de bicicleta fitness prezinta un design modern, fiind construita din materiale solide si rezistente. Combinatiile de culori gri-negru ofera un aspect interesant. In plus, are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg. Dispune de o pereche de brate fixe, dar si de o pereche de brate mobile, oferind un antrenament eficient.

Bicicleta Kondition BEL-8500 Performance dispune de un computer cu display avand o rezolutie de 1280 x 768 pixeli, unde putem monitoriza parametri importanti in evolutia noastra: viteza, numar rotatii pe minut, distanta, ritm, timp, calorii consumate, puls, putere dezvoltata si nivel rezistenta. Beneficiaza de functia MP3 si MP4, permitand vizionarea clipurilor preferate sau a melodiilor favorite in timpul antrenamentului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati  la nivelul manerelor. Ghidonul poate fi ajustat pentru a avea o pozitie cat mai corecta si confortabila. Saua dispune si ea de sistem de reglare pe inaltime, ce poate fi reglata in functie de inaltimea utilizatorului.

In acelasi timp, exista posibilitatea ajustarii si nivelului de dificultate, beneficiind de 8 trepte in acest sens. Cele 12 programe din dotare pot fi personalizate in functie de pregatirea pe care o ai. In cadrul fiecarui program este reprezentat vizual pe display modul in care trebuie executat antrenamentul.

Kondition BEL-8500 Performance  este dotata cu volanta de 8 kg avand un diametru de 30 cm, determinand miscarea intregii biciclete. Rolul acesteia este de a oferi o miscare lina gratie inertiei, protejand articulatiile utilizatorului si asigurand o durata mare de functionare aparatului. Centrul de greutate dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante prevenind deplasarea bicicletei in timpul exercitiului. Dimensiunile acesteia sunt de 76 cm lungime, 43 cm latime si 169.4 cm inaltime, cantarind 70 de kg.

Concluzii si Pareri

Kondition BEL-8500 Performance  este o bicicleta fitness eficienta, usor de folosit ce ofera siguranta in utilizare. Clientii sunt incantati de ea si sustin ca a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor. Este solida, stabila si foarte silentioasa, astfel ca poate fi folosita fara probleme si la bloc. Programele din dotare sunt bine gandite si proiectate, oferind un antrenament efiicent. O recomanda si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kondition BEL-8500 Performance 

0.00
9.7

Calitate

9.7/10

Pret

9.3/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.7/10

Design

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • 12 programe
  • Rezistenta
  • Functii Mp3 si Mp4
  • Stabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *