Bicicleta fitness eliptica Kondition BEL-7800 – Review si Pareri utile

Kondition

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Kondition BEL-7800 este un aparat potrivit atat pentru femeile, cat si pentru barbatii care isi doresc sa isi mentina mobilitatea sau chiar sa scape de kilogramele in plus. Mai mult decat atat, ofera si alte avantaje extrem de importante, cum ar fi: reducerea senzatiei de intepenire, riscul de accidente vasculare si boli meabolice, ofera o mai buna mobilitate si un plus de energie.

Bicicleta fitness Kondition BEL-7800  imbina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ciclismului, oferind o miscare uniforma, astfel incat va pune la miscare mai multe grupe de muschi din zone importante ale corpului: abdomen, fese, picioare, umeri, dar si coloana. Pentru a preveni accidentarile, aparatul a fost echipat cu pedale anti-slip dotate cu sistem antiderapant ce mentin piciorul bine fixat pe durata antrenamentului. Lungimea suportului de sprijin pentru talpa este de 34 cm, iar distanta dintre pedale de 20 de cm. Incliantia pedalei poate fi reglata in functie de preferinte.

Aparatul include o pereche de brate fixe si o pereche de brate mobile, asigurand un antrenament eficient si cat se poate de echilibrat. Este construita din materiale de calitate, putand sustine greutati de pana la 120 de kg.

Bicicleta eliptica Kondition BEL-7800  este dotata cu computer cu display LCD unde vor fi afisate urmatoarele informatii: scan, distanta, timp, odometru, SPD, calorii si nivel puls. Nivelul pulsului este masurat cu ajutorul senzorilor din dotare amplasati la nivelul manerelor. De asemenea, aparatul dispune si de 12 programe presetate, ce ofera un antrenament eficient. Indata ce ati ales programul dorit, puteti derula in sus sau in jos pentru a alege obiectivele de antrenament. Cu tasta reset puteti reseta toate setarile pe care le-ati realizat. Cu tasta mode alegeti programul dorit. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare doua baterii alcaline de 1.5 V.

Display Kondition BEL-7800

Aparatul in discutie functioneaza ca o bicicleta stationara permitand realizarea exercitiilor chiar in confortul propriei locuinte. Dispune de 8 nivele de ajustare a rezistentei la manetele de pedalare, putand fi accesate cu ajutorul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic pe ghidon, fara sa fie necesara intreruperea antrenamentului.

Kondition BEL-7800 utilizeaza un magnet permanent ce poate fi apropiat sau indepartat, de unde rezulta nivelele de rezistenta diferite, adica gradul de dificultate la pedalare. De asemenea, dispune de o volanta cu diamentrul de 34 cm si o greutate de 4 kg, determinand miscarea bicicletei. Rolul acesteia este de a asigura o  miscare lina datorita inertiei, protejand astfel articulatiile, dar si aparatul in sine. Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, ce previn deplasarea aparatului in timpul functionarii. Dimensiunile aparatului sunt de 132 cm lungime, 66 cm latime si 155 cm inaltime, avand o greutate de 32 de kg.

Concluzii si Pareri

Kondition BEL-7800 este o bicicleta fitness utila in orice locuinta pentru toti cei care doresc sa faca putina miscare fara sa fie necesara deplasarea la o sala de fitness. Cumparatorii sustin ca este stabila, foarte silentioasa si destul de buna, iar antrenamentul cu ajutorul sau este unul cat se poate de echilibrat. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kondition BEL-7800

9.3

Calitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

9.3/10

Design

9.3/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 12 programe presetate
  • Silentioasa
  • Stabila
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *