Bicicleta fitness eliptica Kondition BEL-7400 – Review si Pareri personale

Kondition

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Kondition BEL-7400 este o bicicleta fitness potrivita pentru persoane de orice varsta indiferent de gen sau de pregatirea pe care o au la momentul respectiv. Acest aparat poate fi folosit atat pentru a scapa de kilogramele in plus, pentru a va mentine mobilitatea, cat si pentru reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice.

Bicicleta fitness Kondition BEL-7400 imbina avantajele mersului pe jos, ale alegatului si ale ciclismului, asigurand o miscare uniforma astfel ca va solicita grupe importante de muschi cum ar fi cei ai abdomenului, picioarelor, feselor, umerilor, dar si coloanei vertebrale. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost dotate cu sistem antiderapant, ce mentin piciorul bine fixat. Lungimea suportului de sprijin pentru talpa este de 32 de cm, iar distanta dintre pedale este de 20 cm. Inclinatia pedalei este si ea reglata in functie de preferinte. Aparatul include o pereche de brate fixe si o pereche de brate mobile, oferind un antrenament eficient. In plus, poate sustine o greutate de 100 de kg.

Bicicleta beneficiaza de un computer cu display LCD unde vor fi afisate urmatoare informatii referitoare la timp, distanta, viteza, calorii consumate si puls. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. Computerul este programat manual avand ca sursa de alimentare o baterie de 1.5 V.

Kondition BEL-7400 functioneaza ca o bicicleta stationara permitand realizarea antrenamentului zilnic chiar in confortul propriei locuinte. Beneficiaza de 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, putand fi modificate cu ajutorul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic la nivelul ghidonului, fara sa fie necesara intreruperea antrenamentului.

Acest aparat utilizeaza un magnet permanent ce poate fi apropiat sau indepartat, rezultand nivele de rezistenta diferite. De asemenea, beneficiaza si de o volanta cu greutatea de 3 kg si diametrul de 30 cm. Rolul acesteia este de a asigura o miscare delicata gratie inertiei, protejandu-va articulatiile si asigurand aparatului o durata de utilizare mai mare. Centrul de greutate al aparatului beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispzoitive antideparante, impiedicand deplasarea aparatului in timpul exercitiului.

Concluzii si Pareri

Kondition BEL-7400 este o bicicleta fitness rezonabila, potrivita pentru cei ce vor sa faca putina miscare in confortul propriei locuinte. N-as putea spune ca exceleaza, insa se descurca decent si functioneaza fara probleme. Cumparatorii actuali sustin ca isi fac treaba destul de bine cu ea, fiind stabila si usor de folosit. Este silentioasa si poate fi folosita chiar si in apartamente, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Kondition BEL-7400

8.9

Calitate

8.4/10

Pret

8.9/10

Rezistenta

9.2/10

Functii

9.0/10

Design

8.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de folosit
  • Silentioasa
  • Stabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *