Bicicleta fitness Hammer Ergo-Motion BT – Review complet

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Hammer Ergo-Motion BT este o bicicleta potrivita pentru persoane de orice varsta, femei si barbati, ce doresc sa scape de kilogramele in plus ori sa isi mentina mobilitatea. Utilizat consecvent, acest aparat reuseste sa reduca senzatia de intepenire, riscul de accidente vasculare si boli metabolice si ofera mai multa energie si o mobilitate mai buna.

Bicicleta fitness Hammer Ergo-Motion BT imbina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, solicitand mai multe grupe de muschi din zona abdomenului, picioarelor si feselor. Pentru prevenirea accidentalor, pedalele au fost prevazut cu sistem de protectie sub forma unor cureluse reglabile ce vor fixa foarte bine piciorul in timpul antrenamentului. Distanta dintre pedale masoara 25 cm. Totodata, beneficiaza de o pereche de brate fixe ce se pot ajsuta pe verticala, pentru a obtine o pozitie cat mai comoda. De asemenea, si saua se poate regla pe verticala si pe orizontala, avand capacitatea de a sustine greutati de pana la 130 de kg.

Este prezent si panoul de control cu display LCD unde putem verifica distanta, timpul, caloriile consumate, viteza, ritmul de pedalare, watt si pulsul. Nivelul pulsului este monitorizat cu ajutorul senzorilor din dotare. Tasta start/stop permite activarea ori dezactivarea panoului de control, in timp ce tasta Recovery permite masurarea impulsului de recuperare cu atribuirea scorului fitness de la 1 la 6. Tasta enter presupune confirmarea functiei active, putand trece la urmatoarea functie. Tasta Reset permite resetarea computerului, iar tastele + si – vizeaza marirea sau micsorarea functiilor. Body Fat masoara procentul de strat adipos de pe corp. Watt presupune rezistenta exprimata in unitatea de masura wati. De asemenea, dispune de 12 programe de alpinism de la incepator pana la expert, 4 programe cardio pentru formarea unui sistem cardiovascular sanatos si un program manual de setare. Cele 16 nivele de intensitate ajuta ca bicicleta sa fie potrivita pentru orice tip de utilizator, indiferent de pregatire. In plus, computerul beneficiaza si de conexiune Bluetooth cu aplicatia gratuita ce asigura un meniu alternativa all’Ergo Motion BT, urmarind trasee predefinitie sau pe care le alegeti. In plus, dispune si de suport pentru tableta sau telefon. Computerul este programat manual si are ca sursa de alimentare doua baterii alcaline de 1.5 V.

Hammer Ergo-Motion BT display

Hammer Ergo-Motion BT functioneaza ca o bicicleta stationara, permitand realizarea antrenamentului zilnic chiar in confortul propriei locuinte. Dispune de 16 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, putand fi modificate cu ajutorul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic, insa fara sa fie necesara intreruperea antrenamentului. Acesta implica, practic, gradul de dificultate al antrenamentului. Mai mult decat atat, este echipata si cu o volanta cu greutatea de 8 kg si diametrul de 38 cm, ce determina miscarea intregului aparat. Rolul acesteia este de a oferi o miscare lina datorita inertiei, efectele resimtindu-se atat asupra organismului, cat si asupra aparatului. Gratie rotilor de transport, aparatul poate fi mutat foarte usor dintr-un loc in altul.

Vezi specificatii producator!

Centrul de greutate dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Dimensiunile bicicletei sunt de 102 cm lungime, 50 cm latime si 128 cm inaltime, cantarind 35 de kg.

Concluzii si Pareri

Hammer Ergo-Motion BT este un produs bun, rezistent si stabil, ce ofera un antrenament placut si echilibrat. Clientii actuali sunt incantati de ea, declarand ca functioneaza ireprosabil. A fost usor de montat, iar ulterior, presupune un mod silentios si foarte eficient. O recomanda cu toata increderea mai departe si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Hammer Ergo-Motion BT

9.9

Calitate

9.9/10

Pret

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Design

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Stabila si Rezistenta
  • Silentioasa
  • Programe eficiente
  • Bluetooth

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *