Bicicleta eliptica magnetica, GO4FIT Review si Pareri pertinente

Lotto

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

5
(1)

Bicicleta eliptica magnetica GO4FIT este un model potrivit pentru oricine doreste sa se antreneze acasa. Este potrivita pentru orice categorie de utilizatori indierent de varsta sau gen. Folosita cu regularitate ofera beneficii multiple precum imbunatatirea mobilitatii, ameliorarea senzatiei de intepenire si a riscului de accidente vasculare si boli metabolice precum si cresterea nivelului de energie.

Bicicleta GO4FIT imbina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, oferind o miscare uniforma ce pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor, abdomenului, dar si bratelor. Dispune de o pereche de brate fixe si de o pereche de brate mobile, ce asigura un antrenament echilibrat. De asemenea, pedalele sunt prevazute cu sistem anti-derapant impiedicand alunecarea piciorului. Detine o constructie solida ce are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 110 kg.

Modelul in discutie este dotat cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica informatii referitoare la distanta, viteza, durata, numar de calorii arse si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Manerele ergonomice sunt invelite in mansoane din spuma ce asigura un antrenament eficient si pentru partea superioara a corpului. De asemenea, include si un suport pentru tableta sau telefon pentru a urmari clipurile preferate.

Bicicleta eliptica magnetica, GO4FIT review

GO4FIT functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Pune la dispozitie 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual.

Bicicleta eliptica magnetica, GO4FIT pareri

Din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de 5 kg, fiind responsabila pentru miscarea aparatului. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand atat articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive anti-derapante impiedicand deplasareea acestuia pe parcursul antrenamentului. Modelul ind iscuite masoara 65 cm latime si 116 cm lungime si cantareste 28 de kg.

Vezi pret actualizat!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta fitness GO4FIT este un model bine realizat ce asigura un antrenament stabil si eficient. Clientii sustin ca este un aparat extrem de practic, usor de asamblat, care functioneaza eficient si arata bine. In plus, o pot muta foarte usor dintr-un loc in altul fiindca dispune de role speciale de transport. Astfel, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: GO4FIT

9.8

Calitate

9.8/10

Pret

9.7/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.8/10

Design

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 8 trepte de dificultate
  • Echilibrata
  • Rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *