Bicicleta magnetica orizontala FitTronic 607R | Review si Recomandari

FitTronic

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

FitTronic 607R este o bicicleta orizontala special proiectata pentru a va antrena in siguranta in confortul propriei locuinte, oferind un antrenament echilibrat. Poate fi utilizata de catre orice fel de persoana indiferent de varsta, gen sau pregatire, iar folosita constant poate oferi beneficii importante reducand riscul de accidente vasculare si boli metabolice, dar si senzatia de intepenire, imbunantatind mobilitatea si nivelul energiei.

Bicicleta magnetica FitTronic 607R ofera o miscare uniforma ce pune la treaba muschii din zona picioarelor, dar si feselor si abdomenului inferior. Pedalele sunt prevazute cu niste cureluse reglabile ce fixeaza foarte bine piciorul pentru a preveni incidentele nedorite. De asemenea, puteti regla scaunul si ghidonul pentru a obtine o pozitie cat mai corecta si comoda in timp ce va antrenati. In plus, aveti in vedere si faptul ca modelul in discutie poate sustine o greutate de pana la 130 de kg.

Bicicleta FitTronic dispune si de un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza urmatorii parametrii: distanta, durata, viteza, numar de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere. Computerul din dotare este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii AAA.

Bicicleta magnetica orizontala FitTronic 607R review

Modelul in discutie functioneaza ca o bicicleta stationara asigruand un antrenament eficient si sigur chiar in confortul propriului camin. Aceasta pune la dispozitie 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare ce pot fi reglate manual.

Din punct de vedere tehnologic, bicicleta este dotata cu o volanta cu greutatea de 8 kg ce determina miscarea intregului aparat. Aceasta asigura o miscare lina datorita inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine. Totodata, beneficiaza de un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea acestuia pe parcursul antrenamentului.

Modeul analizat masoara 146 cm lungime, 67 cm latime si 114 cm inaltime, avnad o greutate de 36 de kg.

Vezi specificatii producator!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta magnetica fitness FitTronic 607R este o varianta de luat in considerare pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa, fiind foarte practica si usor de folosit. Cumparatorii s-au declarat multumiti de ea si sustin ca au montat-o si reglat-o rapid, apreciind constructia robusta, pozitia confortabila chiar si pentru cei care au probleme cu coloana vertebrala, precum si modul de functionare silentios. In plus, nu ocupa mult spatiu si este un produs la indemana oricui. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: FitTronic 607R

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.7/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Design

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 8 trepte de dificultate
  • Solida si silentioasa
  • Confortabila
  • Usor de montat si de reglat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *