Bicicleta orizontala magnetica FitTronic 505R : Review si Recomandari

FitTronic

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

FitTronic 505R este o bicicleta orizontala magnetica special gandita pentru a fi folosita in siguranta in confortul propriului camin de catre orice fel de utilizatori, mai mult sau mai putin antrenati. Va poate ajuta sa reduceti senzatia de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, dar si cresterea mobilitatii si a nivelului de energie.

Bicicleta FitTronic 505R asigura o miscare uniforma din zona punand la treaba muschii de la nivelul picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a impiedica incidentele neplacute, aceasta a fost prevazuta cu niste curele ajustabile ce fixeaza foarte bine piciorul.

Scaunul bicicletei se paote si el regla foarte usor, in functie de inaltimea utilizatorului, pentru a avea o pozitie confortabila, dar mai ales, corecta. Mai mult decat atat, bicicleta poate sustine o greutate de pana la 110 kg.

FitTronic 505R detine un computer cu display LCD prin intermediul caruia puteti verifica distanta, timpul, viteza, numarul de calorii consumate si pulsul. Nivelul pulsului este monitorizat cu ajutorul senzorilor localizati in manere.

FitTronic 505R computer

Bicicleta presupune un mod de functionare similar cu al uneia stationare, oferind siguranta si confort. Prezinta 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare si dispune de un magnet care poate fi apropiat sau indepartat, rezultand respectivele trepte de rezistenta.

Vezi specificatii producator!

Bicicleta FitTronic 505R este dotata cu o volanta ce cantareste 5 kg, determinand miscarea intregului aparat. Aceasta asigura o miscare lina datorita inertiei, protejand astfel articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine. Mai mult decat atat, il puteti muta foarte usor dintr-un loc in altul, gratie rotilor de transport. Dimensiunile acesteia sutn de 125 cm lungime, 58 cm latime si 80 cm inaltime.

Concluzii si Pareri de la clienti

FitTronic 505R poate reprezenta o alternativa si inca una foarte convenabila ce asigura un antrenament eficient, fiind foarte usor de folosit. Cumaparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte inspirata pentru nevoile sale, fiind si foarte usor de asamblat si de utilizat. De asemenea, sunt incantati de faptul ca este stabila, silentioasa si simt intr-adevar ca muschii lucreaza. O recomanda si altor persoane si considera raprotul calitate/pret drept unul foarte bun.

Bicicleta orizontala magnetica FitTronic 505R

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: FitTronic 505R

9.3

Calitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

9.2/10

Design

9.2/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Stabila si silentioasa
  • 8 trepte de dificultate
  • Usor de asamblat si de reglat

Contra

  • Nu au fost identificate
Bicicleta orizontala magnetica FitTronic 505R

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *