Bicicleta eliptica DHS 3615 – Review si Recomandari

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

DHS 3615 este o bicicleta fitness rezonabila ca pret, ce poate fi folosita in siguranta in confortul propriei locuinte, de catre orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen. Brandul DHS a fost infiintat la Petrosani in anul 1999, iar in prezent, activeaza si pe pietele din Europa Centrala si de Vest. Insa intorcandu-ne la produsul care ne intereseaza, trebuie sa amintim faptul ca poate fi util in arderea kilogramelor in plus, mentinere mobilitatii, reducerea senzatiei de intepenire si reducerea riscului de accidente vasculare si boli metabolice.

Bicicleta eliptica DHS 3615 imbina perfect avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, astfel incat va pune in miscare mai multe grupe de muschi din zona picioarelor, umerilor, feselor, abdomenului si, bineinteles, coloanei vertebrale. In vederea prevenirii accidentarilor, pedalele au fost prevazute cu sistem antiderapant ce mentin piciorul bine fixat. Totodata, beneficiaza de o pereche de brate fixe si de o pereche de brate mobile, oferind un antrenament eficient. Greutatea maxima pe care o poate sustine este de 120 de kg.

Bicicleta este prevazuta cu un display LCD unde pot fi verifica informatii referitoare la timp, distanta, viteza, puls, calorii consumate si scan. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor.

DHS 3615 display

Vezi specificatii producator!

DHS 3615 functioneaza ca o bicicleta stationara, putand fi folosita fara probleme in confortul propriei locuinte. Beneficiaza de 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare putand fi accesate cu ajutorul variatorului manual. Mai mult decat atat, prezinta o volanta cu greutatea de  6 kg, determinand miscarea intregului de aparat. Ofera o miscare lina datorita inertiei protejand astfel articulatiile utilizatorului si prelungind durata de utilizare a aparatului. Centrul de greutate dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, ce nu permit aparatului sa se deplaseze in timpul antrenamentului. Bicicleta masoara 110 cm lungime, 50 cm latime si 170 cm inaltime, avand o greutate de 46.5 kg.

Concluzii si Pareri

DHS 3615 este o bicicleta fitness potrivita pentru orice utilizatori ce doresc sa faca miscare in cofnortul propriei locuinte. Clientii actuali sunt multumiti de modul in care isi face treaba declarand ca este stabila, silentioasa si eficienta. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere potrivita pentru nevoile lor si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: DHS 3615

9.2

Calitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

9.3/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Stabila
  • Silentioasa
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *