Bicicleta fitness BMG-820, culoare alb-albastru Review si Recomandari

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Bicicleta fitness BMG-820 este un model potrivit pentru cei care vor sa inceapa sa faca miscare in confortul propriului camin. Ofera o buna siguranta in utilizare indiferent de varsta, genul sau pregatirea utilizatorului. Folosita cu regularitate imbunatateste mobilitatea, amelioreaza senzatia de intepenire si previne riscul de accidente vasculare si boli metabolice.

Bicicleta BMG-820 ofera o miscare uniforma ce pune la treaba muschii din zona picioarelor, abdomenului si feselor. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost dotate cu niste cureluse ce se ajusteaza usor pentru a mentine piciorul bine fixat. De asemenea, atat saua, cat si ghidonul pot fi reglate pe inaltime astfel incat utilizatorul sa aiba o pozitie corecta si comoda. Structura acesteia permite sustinerea unei greutati de pana la 90 de kg.

Aceasta include si un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza durata, viteza, distanta, dar si numarul de calorii arse. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

Presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare oferind un antrenament echilibrat. Ofera 8 trepte de rezistenta la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual, fara a intrerupe antrenamentul.

Din punct de vedere tehnologic, este echipata cu o volanta cu greutatea de 2.3 kg, care este responsabila pentru functionarea intregului aparat. Aceasta asigura o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea acesteia pe parcursul antrenamentului.

Verifica pret actual!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta fitness BMG-820 este un model simplu, dar practic pentru cei care au hotarat sa inceapa antrenamentul acasa. Cumparatorii sunt multumiti de aparat si sustin ca functioneaza eficient. Este destul de robusta, usor de reglat si echilibrata in timpul exercitiului. Pentru nevoile lor, a fost o alegere buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: BMG-820

9.3

Calitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

9.2/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de reglat
  • Stabila
  • Sigura

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *