Bicicleta fitness orizontala Sporter, volanta 4.5 Kg

Sporter

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Sporter ne propune o bicicleta ieftina si practica pentru uz casnic, care ne va ajuta sa ne mentinem in forma sau sa ne recuperam dupa un accident, desigur, la recomandarea medicului specialist. Acest aparat reuseste sa reduca senzatia de inpenire, ofera o mai buna mobilitate si un plus de energie, reduce riscul de accidente vasculare si boli metabolice.

Sporter este un aparat care combina avantajele mersului pe jos cu cele ale alergatului si cele ale ciclismului, asigurand o miscare uniforma, punand astfel la miscare mai multe grupe de muschi din zona abdomenului, picioarelor si feselor. Pentru prevenirea accidentarilor, pedalele bicicletei au fost dotate cu cureluse reglabile pentru a ramane piciorul bine fixat in timpul antrenamentului. Distanta dintre pedale este de 22 cm. Pedalarea se poate realiza in ambele directii.

Scaun bicicleta sporter volanta 4.5 kgAparatul detine o pereche de brate fixe, asigurand un antrenament echilibrat. Poate suporta o greutate de pana la 110 kg. Scaunul prezinta un spatar comod din burete, fiind echipat cu sistem de ajustare pe orizontala modificand astfel lungimea cadrului in raport cu inaltimea utilizatorului. Putem ajusta saua pe orizontala de la minim 60 pana la 90 cm in spate. Distanta de la sezut pana la podea este de 45 cm. Gratie reglajelor pe care le putem realiza, distanta de la sezut la pedale pe diagonala este cuprinsa in intervalul 66 si 84 cm.

Computer bicicleta sporter volanta 4.5 kgBicicleta este dotata cu un computer cu display LCD, unde vor fi afisate informatii referitoare la timp, distanta, numar calorii arse, viteza, scanare, nivel puls si odometru. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor din dotare amplasati la nivelul manerelor. Computerul este programat manual, avand ca sursa de alimentare o baterie de tip AAA.

Aparatul functioneaza ca o bicicleta stationara, asigurand un antrenament eficient chiar in confortul propriei locuinte. Prezinta 8 nivele de ajustare a rezistentei la manetele de pedalare, putand fi accesate prin intermediul variatorului manual de presiune, avand sistem de franare magnetic pe ghidon, fara sa fie necesara interuperea antrenamentului. Modelul in discutie utilizeaza un magnet permanent ce poate fi apropiat ori indepartat, de unde rezulta nivele de rezistenta diferite. Totodata, bicicleta prezinta o volanta cu diametrul de 30 cm, avand o greutate de 4.5 kg, ce determina miscarea intregii biciclete. Aceasta asigura o miscare lina gratie inertiei, protejand articulatiile si asigurand o durata de utilizare mai mare.

Centrul de greutate al aparatului beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, ce previn deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Totodata, dimensiunile aparatului sunt de 155.5 cm lungime, 59.7 cm latime si 99.2 cm inaltime, avand o greutate de 20.5 kg.

Concluzii si Pareri

Sporter este o bicicleta fitness decenta, ce ofera un antrenament echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. Clientii sustin ca functioneaza destul de bine, este silentioasa si foarte usor de montat. In plus, apreciaza scaunul confortabil din dotare, iar o parte dintre ei il folosesc si pentru recuperari medicale. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bicicleta Sporter, volanta 4.5 kg

0.00
8.9

Calitate

8.5/10

Pret

9.0/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

8.6/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de folosit
  • Stabila si silentioasa
  • Sistem de amortizare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *