Bicicleta exercitii recuperare TECHFIT, Motorizata, Sistem antiderapare, Greutate utilizator: 120 kg

Techfit

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Bicicleta Techfit este un model special creat pentru cei ce necesita recuperare medicala, bineinteles, la recomandarea medicului specialist. Poate fi utilizata de catre orice utilizatori indiferent de gen sau de varsta, fara a depasi greutatea maxima de 120 de kg.

Bicicleta este prevazuta cu niste pedale ergonomice si prezinta niste cureluse reglabile ce mentin piciorul bine fixat in timpul exercitiului. Este usor de folosit, iar pedalarea se poate realiza in ambele sensuri. In plus, beneficiaza de telecomanda pentru actionarea pedalelor si a sensului de rotatie. Este prezent si sistemul antiderapant ce previne alunecarea piciorului de pe suprafata pedalelor.

De asemenea, aceasta beneficiaza de un computer cu display unde vor fi afisate informatii referitoare la timp, rotatii pe minut, numar total de rotatii si calorii consumate.

Vezi specificatii producator!

In principiu, este stabila in timpul functionarii, iar personal, nu am intampinat niciun fel de probleme. Iar datorita dimensiunilor reducere de 42 x 29 x 24 cm, va ocupa foarte putin spatiu de depozitare.

Concluzii si Pareri

Bicicleta Techfit este un aparat extrem de util si eficient in recuperarile medicale, ce functioneaza conform asteptarilor. Cei mai multi dintre cumparatori il folosesc zilnic pret de cel putin 30 de minute, desigur, in scop medical, si sunt foarte multumiti de rezultat. Este un aparat simplu, dar cu o eficienta ridicata, al carui raport calitate/pret este unul rezonabil.

Review pe scurt: Bicicleta exercitii recuperare Techfit

8.4

Calitate

8.5/10

Pret

8.0/10

Rezistenta

8.9/10

Functii

8.4/10

Design

8.2/10

PRO

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Usor de folosit
  • Dimensiuni reduse
  • Functionare silentioasa
  • Prevazuta cu telecomanda

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *