Bicicleta fitness pliabila X-Bike Dayu Fitness | Review si Pareri pertinente

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

X-Bike Dayu Fitness este o bicicleta pliabila special proiectata pentru a fi folosita de catre orice categorie de utilizatori, indiferent de varsta sau gen. Folosita cu regularitate, ofera benficii importante precum ameliorarea senzatiei de intepenire, prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, pune in miscare circulatia sangelui si ajuta la tonifierea partii inferioare a corpului.

Bicicleta fitness X-Bike Dayu Fitness asigura o miscare uniforma ce pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului inferior. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat. Pentru a obtine o pozitie corecta si confortabila in timpul antrenamentului, aveti posibilitatea de a regla atat saua, cat si ghidonul. In plus, aparatul poate sustine o greutate de pana la 100 de kg.

Modelul in discutie este dotat si cu un display prin intermediul caruia puteti monitoriza durata, distanta, viteza, caloriile consumate si nivelul pulsului. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.X-bike, Dayu fitness review

X-Bike Dayu Fitness functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament echilibrat. Prezinta 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual fara a intrerupe antrenamentul.

Totodata, prezinta un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului. Modelul in discutie masoara 105 cm inaltime, 80 cm lungime si 44 cm latime, avand o greutate de 15.2 kg.

Verifica pret actualizat!

Concluzii si Pareri de la clienti

X-Bike Dayu Fitness este o bicicleta fitenss special realizata pentru a va antrena in siguranta acasa. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie este alegerea potrivita. Se pliaza usor si ocupa putin spatiu, functioneaza eficient si este foarte siletnioasa. Prin urmare, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: X-Bike Dayu Fitness

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.4/10

Design

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Pliabila, nu ocupa mult spatiu
  • Silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *